Ny rædselsvækkende horror-serie får premieredato

Foto: 30 Coins/HBO Nordic/YouTube

HBO Nordic har offentliggjort premieredatoen for den kommende spanske gyserserie 30 Coins, der er instrueret af spansk kultinstruktør.

Foto: 30 Coins/HBO Nordic

Der findes to slags mennesker i denne verden: Dem, der mener, at efteråret skal bruges til at gå lange gåture i den smukke, gyldne efterårsskov, mens de samler fuldvoksne svampe, inden de kommer indenfor med røde æblekinder for at drikke varm, hjemmelavet hyldebærsaft.

Og så er der os, som mener at den falmende årstid handler om at ligge indenfor i mørket, med hovedet under dynen og skrige vores lunger ud, mens dæmoner, zombier og varulve vælter ud fra skærmen og terroriserer både os og vores under- og overboer. Og for os i sidste kategori er der godt nyt fra HBO Nordic.

LÆS OGSÅ: Gisp, gru og mareridt: De 5 mest creepy gyserserier

Den spanske gyserserie 30 Coins får nemlig premiere den 29. november. Serien er instrueret af den anerkendte kultinstruktør Álex de la Iglesia og er produceret i samarbejde med HBO Europe og HBO Latin America.

Djævleuddrivende præst med tvivlsom fortid

30 Coins er en fortælling om Fader Vergara. Den katolske præst befinder sig i periferien af kirken, da han er har en problematisk fortid og er tidligere straffet. Derfor er Vergara forvist til et fjernt kloster i en lille landsby, hvor han håber på at leve i fred og ro.

Sådan skal det naturligvis ikke gå, og inden længe begynder mærkelig og uforklarlige hændelser at ske omkring præsten. Sammen med den lokale borgmester og en dyrlæge forsøger Vergara at løse mysteriet, men samtidig vender en fortryllet mønt virkeligheden på hovedet.

LÆS OGSÅ: Fra Hannibal til Kilgrave: Quiz om stjerneseriepsykopaterne

30 Coins har Eduard Fernández i hovedrollen og får som sagt premiere den 29. november på HBO Nordic. Serien består af otte rædselsvækkende afsnit.

Se traileren til 30 Coins

LÆS OGSÅ: Mere end 30 år efter ‘Karate Kid’: 5 gode serier du bør se i efteråret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like