Ny sæson af Gilmore Girls på vej?

Foto: Gilmore Girls / Netflix
Gilmore Girls

(Foto: Gilmore Girls/Netflix)

Vi er nok mange, der ønsker os mere ’Gilmore Girls’. Især efter den dramatiske cliffhanger i slutningen af ’Gilmore Girls: A Year in the Life’. Netflix har længe givet udtryk for, at de gerne vil give os mere, men Amy Sherman-Palladino (skaberen af Lorelai, Rory og vores yndlingsby Stars Hollow) har holdt igen.

Og i september så det ud til, at det ikke ville blive til noget. Amy og hendes mand Daniel Palladino lavede nemlig en aftale med Amazon om at udvikle serier for dem. Det lignede enden på ’Gilmore Girls .

Men nu er der gode nyheder! Aftalen med Amazon indeholder nemlig en undtagelse: Hvis de vil lave mere ’Gilmore Girls’ med Netflix, har de lov til det.

”Under de rigtige omstændigheder vil vi vende tilbage til Stars Hollow. Det er helt klart en mulighed,” sagde Amy for nyligt. ”Jeg spiste frokost med Lauren (Lorelai) og Kelly (Emily) i sidste uge, og jeg talte med Alexis (Rory) ugen før”.

Det lyder, som om der er gode muligheder for, at ’Gilmore Girls’ vender tilbage. Hvorfor ville de ellers have lavet aftalen med Amazon sådan? Hos Vi Elsker Serier holder vi vejret – og håber!

Læs også: Anmeldelse af Gilmore Girls

Læs også: Se den officielle Gilmore Girls trailer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like