Er der en ny sæson på vej af HBO serien The Night Of ?

Skuespilleren Michal K. Williams, som spiller den kriminelle og indflydelsesrige Freddy Knight i serien The Night Of, indikerede fornyligt i et interview at han ville finde det mærkeligt, hvis ikke HBO overvejede at lave en anden sæson af serien, baseret på første sæsons succes .

Personligt er jeg vild med The Night Of, og selvom afslutningen på sæson et kom lidt bag på mig, så er jeg stadigvæk tilfreds med hele fortællingen. Serien var også nomineret til Golden Globes i flere kategorier bl.a. for bedste mandlige hovedrolle og for bedste enkeltstående sæson i en tv serie.

Det lå så vidt, jeg har kunne læse mig frem til, heller ikke i kortene at serien skulle have flere sæsoner end den første. Det ville dog være fjollet ikke at overveje scenariet, set ud fra et forretningsmæssigt perspektiv, da sæson et som nævnt var en ret stor succes. Og med den medvind den unge hovedrolleindehaver Riz Ahmed (Ham der spiller Nazir Khan) oplever for tiden, burde seriens skabere Richard Price og Steven Zaillian måske tage en god snak med HBO, hvis de da ikke allerede er i gang?

Riz Ahmed kan for tiden opleves i Star Wars spin-off filmen Rogue One, hvor han efter min mening gør det fantastisk. Han er også aktuel i Netflix serien The OA.

Freddy Knight Foto: HBO // The Night Of – Michal K. Williams som Freddy Knight 

Læs også: Anmeldelse af The Night Of

Læs også: Er The Night Of den nye sæson af True Detective?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like