Ny sæson af X-Files på vej!

(Artiklen indeholder sponserede links)

Det er netop blevet bekræftet, at den populære serie X-Files  eller på dansk “Strengt fortroligt” vender tilbage med Gillian Anderson og David Duchovny i rollerne som Dana Scully og Fox Mulder.

Det er den 11.sæson af serien. Sidste år fik vi den tiende sæson tilbage efter mange års pause. Efter min mening så var det en lidt blandet oplevelse, men ikke destro mindre er denne serie på min top ti over favoritserier, så det bliver spændende at se, om den kan finde ind til fortidens styrke og holde det samme spændingsniveau.

Både David Duchovny og Gillian Anderson har udtalt, at de begge er meget klar på mere X-Files. David Duchovny bliver aktuel i rollen som  den transseksuelle Special Agent Denice Bryson i kultserien Twin Peaks, der vender tilbage i Maj. Gillian Anderson har netop været aktuel i tredje og sandsynligvis sidste sæson af The Fall, hvor hun efter mening leverede en pragtpræstation.

11. sæson af X-Files får efter sigende premiere sidst på året eller i starten af 2018. Du kan se alle sæsoner og X-Files filmen på Viaplay lige nu.

Sponseret: Hent Viaplay her og få den første måned gratis!

Læs også: Viaplay satser på uartig egenproduktion med Thomas Bo Larsen i hovedrollen

Læs også: 5 grunde til at se den nye sæson af Twin Peaks!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like