Ny serie afdækker det klamme kvindesyn hos Victoria’s Secret

Victoria’s Secret: Angels and Demons – Les Wexner. Foto: C More.

De fleste forbandt nok i 00’erne Victoria’s Secret med ikoniske modeshows og overjordisk smukke modeller. Men bag kulisserne så virkeligheden ganske anderledes ud. Ny dokumentar på C More fortæller historien om lingerifirmaets store op- og nedtur.

Heidi Klum, Gisele Bundchen, Tyra Banks, Miranda Kerr, Alessandra Ambrosio og Adriana Lima er bare et par af navnene på de topmodeller, der fra 1995 til 2018 betrådte catwalken til Victoria’s Secrets glamourøse årlige modeshows.

‘Engle’ blev de kaldt, og i de årtier var det noget nær den største ære, en model kunne få at optræde for Victoria’s Secret. Millioner af mennesker så med live, mens den særligt udvalgte skare poserede foran kameraerne iført blonder, fjer og vinger.

Ven med en sexforbryder

Men bag facaden var virkeligheden som så ofte selvfølgelig en helt anden. Den historie glæder vi os til at få afdækket i dokumentaren Victoria’s Secret: Angels and Demons, der er premiereaktuel på C More. En historie, der bl.a. rummer en stor nedtur for Victoria’s Secret på grund af en ledelse, som bliver anklaget for chikane, sexisme og for at skabe et giftigt arbejdsklima.

Manden bag det succesfulde lingerimærke, Les Wexner, kom fra fattige kår, men lykkedes med at gøre Victoria’s Secret til et dominerende milliardimperium. Undervejs udviklede han et nært og mystisk venskab med den sidenhen dømte sexforbryder Jeffrey Epstein.

Graverjournalisten og den Emmy-nominerede, Matt Tyrnauer (Valentino: The Last Emperor), stiller i den nye dokumentarserie Victoria’s Secret: Angels and Demons skarpt på Victoria’s Secret og kredser om, hvordan modeindustrien har påvirket samfundets syn på kvinder.

Victoria’s Secret: Angels and Demons har premiere på C More onsdag den 17. august med alle tre afsnit på én gang.

LÆS OGSÅ: De bedste serier i 2022 indtil videre

LÆS OGSÅ: Gys, blod og mystik i mesterklassen: Månedens anbefaling på C More

LÆS OGSÅ: ‘Ghislaine, Prince Andrew and the Paedophile’ afslører alt: Månedens anbefaling på C More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like