Ny streamingtjeneste lanceres i Danmark

Foto: SkyShowtime/Comcast/ViacomCBS

Ny streamingtjeneste rammer Danmark i 2022, og det lader ikke til, at der bliver gået ned på indhold.

Den nye streamingtjeneste SkyShowtime bliver en paraply der leverer indhold fra Sky, NBCUniversal, Universal Pictures, Peacock, Paramount+, SHOWTIME, Paramount Pictures og Nickelodeon.

Når SkyShowtime lanceres vil Paramount+ således ophøre med at eksistere i selvstændig form. Hvis du er abonnent på Paramount+, vides det ikke endnu om du automatisk bliver abonnent på SkyShowtime, eller skal melde dig til.

Masser af indhold

SkyShowtime vil have mere end 10.000 timers indhold, som du kan give sig i kast med.

Med filmstudierne Universal Pictures og Paramount Pictures, samt tv kanaler som Peacock, Showtime og Nickleodeon lyder det også til, at der vil være et stort arkiv at bevæge sig rundt i, i sin søgen efter den næste film eller serie.

Det lader i hvert fald til, at SkyShowtime har potentialet til at konkurrere med de større streamingtjenester som Netflix og HBO Nordic, når det kommer til udvalg af film og serier.

Det lyder lidt bekendt

Nogle synes måske at dette tiltag lyder bekendt. HBO Nordic vil senere på året blive til HBO Max. HBO Max er sammensmeltningen af HBO og Warner Bros, så der kan drages visse paralleler.

Vi ved ikke hvad SkyShowtime vil komme til at koste på dette tidspunkt, eller hvornår i 2022 det lanceres.

LÆS OGSÅ: Mark Wahlberg er tilbage i ny actionfilm

LÆS OGSÅ: Vi Elsker Serier anbefaler: 3 gode serier du skal se i august

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på streamingtjenesterne i august

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like