Ny trailer til Friheden sæson 2: “Det er et større fupnummer, end vi to nogensinde har lavet”

Foto: Friheden sæson 2/Chr. Geisn/Viaplay

Traileren til den kommende sæson af Friheden lover både grin og kup.

“Det er et større fupnummer, end vi to nogensinde har lavet,” siger Lene Maria Christensens karakter i den nye trailer til anden sæson af komedieserien Friheden. Og det er netop det, den nye sæson kommer til at handle om; Erik og Ninas hidtil største kup.

Erik (Lars Ranthe) og Nina har genoptaget karrieren som såkaldte con-artister, men det er ikke altid lige let at leje røvere og soldater, når der skal stå spaghetti med kødsovs på bordet kl. 17.30.

LÆS OGSÅ: Rå gangstere eller artige sygeplejeelever?: Nye serier og sæsoner på Viaplay, TV 2 PLAY, C More, Disney+ og Paramount+ i november

Deres familieliv i københavnerforstaden Friheden kommer derfor på prøve, og prøven bliver kun større, da de er nødt til at trække datteren Esther med ind i det farlige, men sjove spil.

Se traileren til Friheden sæson 2

Kendte navne fra første sæson

Makkerparret Thor Bjørn Krebs og Mikkel Serup står igen bag som henholdsvis manusforfatter og instruktør. Og vi vil igen se Lars Ranthe, Lene Maria Christensen, Lotte Andersen, Emma Marott og Kasper Stensbirk i de bærende roller.

Denne gang skal vi dog også møde skuespiller Simone Lykke, som spiller en afgørende brik i Erik og Ninas gamblende kup.

LÆS OGSÅ: De 9 mest populære serier på Netflix i 2020

Friheden sæson 2 får premiere på Viaplay den 22. november og vil bestå af 8 afsnit á 44 minutter.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like