Ny trailer til kommende Viaplay-serie fra Anders Morgenthaler

Foto: Try Hard / Viaplay

Serien ’Try Hard’ får premiere til maj og i en ny trailer kan du få et indblik i seriens vilde, virtuelle univers fyldt med nOObs og mvp’er.

Inden længe er Viaplay på banen med en ny dansk komedieserie. Serien hedder Try Hard og har Ari Alexander (Alfa, Doggystyle) i hovedrollen som Sebastian på 23 år, der bor hjemme og bruger al sin tid på Counter Strike.

LÆS OGSÅ: Nye serier på Viaplay, Apple TV+, Paramount+, Disney+, C More, Xee og DR TV i maj 2021

Sebastian drømmer om at blive en af gamer-verdenens helt store spillere, men efter pres fra forældrene opgiver han drømmen. Men kun midlertidigt! For Sebastian kan ikke vende ryggen til sin sport, og snart har skaber han et CS-hold fra bunden.

Situationen eskalerer hurtigt, som traileren fra Viaplay afslører. Snart indtræffer en række uforudsete begivenheder, og Sebastian ender i forhør hos politiet.

Skabt i klimavenligt samarbejde

Bag ’Try Hard’ står tegner og filminstruktør Anders Morgenthaler (Wulffmorgenthaler) og skuespiller og manuskriptforfatter Allan Hyde (True Blood, Cold Hawaii).

Navnlig Anders Morgenthaler har de senere år arbejdet for at skabe mere bæredygtighed. Derfor er serien også produceret i samarbejde med Jordnær Creative, netop for at mindske seriens klimaaftryk.

’Try Hard’ får premiere på Viaplay d. 16. maj, hvor alle seriens otte afsnit bliver tilgængelige.

LÆS OGSÅ: Surf, sex og bromance: Interview med Aske Bang og Allan Hyde fra Cold Hawaii

LÆS OGSÅ: 4 animationsserier, der er bedre end Rick og Morty

LÆS OGSÅ: Video: Dem vi altid bliver i godt humør af

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like