Ny trailer til sidste sæson af House of Cards

(Foto: House of Cards/Netflix)
(Foto: House of Cards/Netflix)

Der er under en måned, til sjette og sidste sæson af House of Cards får premiere på Netflix den 2. november. Det er altid svært med finalesæsoner til serier, der har kørt længe, fordi der er mange historier, som skal afsluttes på en tilfredsstillende måde. Dertil kommer seriens åbenlyse udfordring i form af Kevin Spaceys exit. Det bliver derfor interessant at se, hvordan holdet har valgt at tackle sidste del af historien. Se den splinternye trailer her:

Claire Underwood (Robin Wright) bliver mødt med tvivl fra alle sider i forhold til sine evner som landets nye præsident i en trailer spækket med intriger, smukke billeder og et ganske højt tempo i forhold til tidligere sæsoner. Det kan skyldes, at den sidste sæson kun har otte afsnit, hvor de andre har haft 13.

(Foto: House of Cards/Netflix)

Traileren viser desuden et veloplagt cast med fokus på gamle kendinge som Douglas Stamper (Michael Kelly) og Viktor Petrov (Lars Mikkelsen). Derudover ser vi mere til det nytilkomne søskendepar Annette og Bill Shepherd (Diane Lane og Greg Kinnear), der kommer fra en magtfuld familie med midlerne til at påvirke landets politiske klima. Traileren slår i hvert fald én ting fast: stemningen er anspændt.

Læs også: Nyt fra House of Cards og BoJack Horseman

Læs også: Hilsen fra House of Cards markerer en ny tid for serien

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like