Ny TV2 serie om livet efter kræft

Foto: Uma Film/TV 2

‘Overleverne’ ser nærmere på en gruppe af mennesker der har fået kræft, men senere er blevet raskmeldte.

Serien vil følge seks personer i alderen 25-65. De har det tilfælles at de alle har haft kræft, men nu er raskmeldte.

Nu er spørgsmålet bare om de kan finde tilbage til en form for hverdag efter at have haft en konfrontation med døden. Hvordan finder man balancen igen efter at være slået omkuld?

Livet på den anden side

Serien omhandler vores otte hovedpersoner der deltager i et kursus hvor de over fem døgn skal finde ud af at komme tilbage til livet som de kendte det før deres kræftforløb. Dette sker ved både samtaler og intense fysiske udfordringer.

Der opstår problemer, når de to kursusledere ikke kan blive enige om, hvordan kursisterne bedst kommer på benene igen. Den ene mener en let guidende hånd er den bedste vej frem, mens den anden ser et hårdt skub som den optimale løsning.

Serien har også en imponerende rolleliste bestående af Jacob Lohmann (Shorta, Når støvet har lagt sig), Marie Askehave (Forbrydelsen), Kirsten Lehfeldt (Arvingerne) og Rasmus Hammerich (Broen, The Rain), for bare at nævne nogle stykker.

Timingen er ikke tilfældig

TV2 skriver, at serien har premiere i forbindelse med Knæk Cancer-ugen på TV2, og serien kommer derfor ud i en meget opportun tid.

“Serien går ind i det limbo, mange befinder sig i på den anden side af den alvorlige sygdom. Altså når man er erklæret rask og skal til at leve ”det almindelige liv” igen. Problemet er bare, at sygdommen har forandret den, man var, både privat og på jobbet, og også de tætte relationer er mærket af forandringen.” fortæller TV2 executive producer Mette Heiberg.

Der er ikke sat noget premieredato, men baseret på ovenstående kan vi muligvis se Overleverne i slutningen af oktober hvor Knæk Cancer-ugen løber af stablen.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Skaberen af ‘Forbrydelsen’ er tilbage med ny thriller

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Home Invasion’ er hysterisk

LÆS OGSÅ: De bedste serier om penge og aktier

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like