Nye spilsatsninger fra Netflix: ‘Squid Game’ bliver til virkelighed i ny konkurrence

Foto: Squid Game: The Challenge/Netflix

Hvis du overvejer, hvordan det vil se ud, hvis ‘Squid Game’ foregår i virkeligheden, så har du snart muligheden for at se netop det.

I øjeblikket er der casting til virkelighedens Squid Game hvori 456 deltager dyster om at vinde 4,56 millioner dollars (32.623.653 kroner). Spillerne vil blive testet i diverse spil, som vil være inspireret af de nu famøse seks lege i hit-serien. Der vil både være velkendte og nye spil i vente for de 456 deltagere.

De vil kræve strategi, aftaler og alliancer for at nå til enden, men som vi ved, så kan alliancer kun bære en spiller så langt. Der er meget på spil, men for deltagerne er den eneste konsekvens ved et tab, kun at de tager tomhændet hjem.

Hvis du tror at du har hvad der skal til, så kan du timlede dig HER, og måske blive en af det 456 deltagere.

Squid Game: The Challenge vil bestå af 10 afsnit. Der er endnu ikke nogen udgivelsesdato.

Netflix spilsatsninger bliver større

Netflix har i samme ombæring lige afsluttet sin Geeked Week, hvor de løftede sløret for flere af deres nye spilsatsninger, nogle inspireret af populære serier som The Queen’s Gambit og Papirhuset.

De spil som ikke allerede er udgivet vil blive tilgængelige fra Netflix-appen til mobil og tablets. Nogle er mere kompliceret end andre. The Queen’s Gambit spillet er skak som du kender det, dog malet over med elementer fra serien. Spil som La Casa De Papel er mere avanceret hvor du sniger dig rundt og infiltrerer banker osv.

Sjove ‘platformere’ baner også sin vej hos Netflix spillene, såsom Lucky Luna:

Hvis du mere er til strategispil, så er der spil som Desta: The Memories Between. Det er inspireret af stikbold af alle spil.

Det er dog ikke kun decideret spil som Netflix forøger sin produktion af.

Spilinspirerede serier

Netflix har også fremvist trailere for nye serier som Dragon Age: Absolution, som er baseret på de populære Dragon Age spil fra BioWare. Se teaseren her:

Der vil også komme nye afsnit af The Cuphead Show, hvilket er baseret på spillet Cupheads, og er lavet i stillen af 30’ernes tegnefilm.

LÆS OGSÅ: Se de første billeder: Prime Video afslører premieredato til længeventet sci-fi-serie

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: En revolvermand fødes – ‘Billy the Kid’ er et nyt take på en western

LÆS OGSÅ: 5 serier der er perfekte til tømmermændene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like