Serier | Nyheder

Christoph Waltz er frygtindgydende i første fulde trailer til 'The Consultant'

Af
Daniel Lindekilde Engberg
7. februar 2023
The Consultant trailer
Christoph Waltz som Regus Patoff i 'The Consultant' / Foto: Andrew Casey/Prime Video/Amazon Studios

Del artikel

Christoph Waltz indtager rollen som den frygtindgydende konsulent i thriller-komedien, 'The Consultant'. Første fulde trailer er landet og kan ses her.

Den dobbelt Oscar-vindende skuespiller Christoph Waltz er klar med et nyt projekt, hvor han spiller en konsulent med høje krav og en dyster side.

Med en slet skjult reference til Elon Musk træder Regus Patoff ind på kontoret efter chefen for app-firmaet CompWare øjensynligt har skudt sig selv. Patoff deklarerer at alle hjemmearbejderer har en time til at møde ind på kontoret eller blive mødt med en fyringsseddel.

Han begynder straks at fyre folk til højre og venstre for minutiøse ting som en persons lugt. Omkostninger skal skæres, og arbejderne for sat nye milehøje krav.

En gruppe af arbejderne vil finde ud af hvem deres nye chef er, men internettet anderkender ikke Reus Patoffs eksistens med undtagelse af få foruroligende nyheder. Alle steder han er blevet ansat har døden været med som følgesvend.

Se traileren

The Consultant vil udforske forholdet mellem arbejder og chef, og den vil gøre det med et sadistisk smil. Hvor langt er du villig til at gå for at nå til tops? Vil du ofre dine venner, og måske endda dig selv for at gøre det?

Ud over Christoph Waltz medvirker bl.a Brittany O'Grady (The White Lotus), Aimee Carrero (Spirited, The Menu) og Nat Wolff (The Stand).

The Consultant har premiere på Prime Video d. 24. februar.

Del artikel

Andre Serier | Nyheder