Serier | Nyheder

'Den som dræber' vender tilbage med sæson 3 i det nye år - se premieredatoen og teaseren her

AfCarina Nørgaard Schou
12. december 2022
Den som dræber sæson 3
Foto: Viaplay

Del artikel

Brutale mord og mørke hemmeligheder kommer frem i lyset, når tredje sæson af krimi-dramaserien 'Den som dræber - Fanget af mørket' får premiere 8. januar 2023.

Det nye år markerer en tilbagevenden for en af de senere års mest populære krimi-dramaserier. Her får nemlig sæson 3 af seriesuccesen Den som dræber – Fanget af mørket premiere på Viaplay.

Den nye sæson går helt tæt på en række makabre forbrydelser. I første afsnit bliver et midaldrende par fundet myrdet foran deres hjem, og herefter går en dramatisk jagt på morderen i gang.

Natalie Madueño (Bedrag, The Rain) spiller atter den erfarne profiler, Louise Bergstein, der skal hjælpe politiet med at finde frem til drabsmanden. Simon Sears (Herrens Veje, Riget) er den garvede efterforskningsleder Frederik Havgaard, som involverer Louise i sagen.

Den som dræber sæson 3
Foto: Per Arnesen

Sammen indleder de en jagt på morderen, og det går som altid ikke sådan helt snorlige. For at øge spændingen bliver Louise også tvunget til at se sin fortid i øjnene, da traumerne fra hendes seneste drabssag stadig spøger.

Den stjernespækkede rolleliste inkluderer også Alex Høgh (Vikings), Clara Rosager (The Rain) Jacob Lohmann (Bedrag), Jesper Lohmann (Forbrydelsen) og Thomas Hwan (Bedrag).

Den som dræber sæson 3
Foto: Viaplay

Tredje sæson af Den som dræber – Fanget af mørket har premiere 8. januar på Viaplay. De to første afsnit udkommer den 8. januar, derefter udkommer der ét afsnit om ugen. Der er 8 afsnit i alt.

Del artikel

Læs mere omViaplay

Andre Serier | Nyheder