Nyt fra den kommende Watchmen-serie!

(Foto: Watchmen/Warner Brothers)
(Foto: Watchmen/HBO)

Med annonceringen af en ny HBO-serie om Watchmen tidligere på året, blev min entusiasme vakt, og jeg investerede i den klassiske tegneserie af Alan Moore og Dave Gibbons. Og jeg blev bestemt ikke skuffet – den holder, også 30 år efter man første gang stiftede bekendtskab med Rorschach, Dr. Manhattan og alle de andre fede karakterer. Og jeg er ikke den eneste, der finder dette værk både gennemført og tidløst. Time Magazine havde – som den eneste tegneserie – Watchmen med på sin liste fra 2005 over de 100 bedste romaner nogensinde. Imponerende!

Læs også: Watchmen bliver tv-serie!

Og nu er der altså yderligere nyt fra den kommende serie, nærmere bestemt vedrørende de medvirkende. Det er nemlig blevet offentliggjort, at James Wolk – se billede herunder – kommer til at figurere i en tilbagevendende rolle (der gættes på, at Wolk skal spille en politisk senator, men dette er ikke bekræftet). Du vil måske kende Wolk fra Zoo, men han har også medvirket i så store produktioner som Mad Men og Billions. Han er ligeledes aktuel i den nye Tell Me A Story HBO Nordic – en serie vi har omtalt i forbindelse med de serier vi ser frem til i november.

(Foto: Zoo/Tree Line Film)

Wolk støder hermed til seriens allerede imponerende cast, der tæller navne som Jeremy Irons, Regina King, Don Johnson, Frances Fisher,Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Yahya Abdul-Mateen II, Andrew Howard, Tom Mison, Jacob Ming-Trent, Sara Vickers og Dylan Schombing. Og så må man ikke glemme, at det er sublime Damon Lindelof (The Leftovers og Lost) der står bag serien. Han har tidligere udtalt følgende om sin tilgang til den oprindelige tegneserie som grundlag for den nye serie:

We have no desire to ‘adapt’ the twelve issues Mr. Moore and Mr. Gibbons created thirty years ago. Those issues are sacred ground and they will not be retread nor recreated nor reproduced nor rebooted. They will, however, be remixed.”

(Foto: Watchmen/Warner Brothers)

Da den kommende serie er en HBO-serie vover vi pelsen og gætter på, at HBO Nordic til den tid vil være stedet, man kan se Watchmen i Danmark. Men vi følger naturligvis op på dette, når vi ved mere.

Læs også: Anmeldelse af Daredevil sæson 3

Læs også: Top 5: Mine bedste serier om superhelte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like