Nyt fra Game of Thrones!

(Foto: Game of Thrones/HBO)
(Foto: Game of Thrones/HBO)

Ventetiden kan virke uendelig indtil Game of Thrones kommer med en ny sæson til april. Men det ser ud til at vi får mere, end vi kunne have håbet på; Game of Thrones laver nemlig en reunion special!

Det forlyder, at denne reunion vil blive holdt af Conan O’Brien og blev filmet i Belfast tidligere på året – og så er alle vores ynglings døde karakterer med igen! Der er blevet spottet både Sean Bean og Jason Momoa under filmningen af genforeningen, så vi kan nok forvente både Ned Stark og Khal Drogo (nok ikke som deres karakterer, men alligevel)!

Dog er dog et lidt ærgerligt ‘men’. Den kommer ikke på TV eller streaming-tjenester, men er i stedet en feature på bokssættet for hele GoT, der er sat til at komme ud et par måneder efter serien er afsluttet.

I det mindste få vi lov til at se nogle af de bedste (og værste) karakterer igen – og så må vi jo bare krydse fingre for, at HBO Nordic forbarmer sig og lader genforeningen komme på deres streaming-tjeneste.

Hvis du stadig har abstinenser, men allerede har genset serien af flere omgange, så kan du til gengæld se den absolut fantastiske musical, som Coldplay og skuespillerne fra GoT har lavet i forbindelse med Red Nose Day i 2015, hvor Liam Neeson er fortæller – det kan i hvert fald give et smil på læben, også selvom musicalen kun er 12 minutter lang!

Se musicalen her:

Læs også: 8 uforglemmelige øjeblikke fra Game of Thrones

Læs også: Game of Thrones vender tilbage tidligere end forventet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like