Nyt fra Mr. Mercedes sæson 2

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

I forbindelse med optagelserne til sæson to af Mr. Mercedes begyndte, offentliggjorde Audience Network en lille film på cirka et minut, der viser et par glimt fra sæson to. Selvom den ikke viser meget, så kan jeg allerede nu sige at der ingen tegn er på om serien vil følge handlingen i bog to.

(Foto: Mr. Mercedes/Sonar Entertainment)

Spoilers for sæson 1 følger! Hvis du ikke har set serien færdig, så lad være med at læse videre.

Vi ser Brady i koma i sin hospitalsseng efter den dramatiske afslutning, og hvordan Bill besøger ham. Vi ser Bill lægge blomster på Janeys grav ved hendes begravelse, og det er helt tydeligt at de følelser, han havde for hende ikke bare forsvinder, selvom hun er død. Vi ser også – lidt mere skræmmende – at Brady tilsyneladende lever sit eget mentale liv inde i Bills hoved. Vi ser ham nemlig sidde ved Janeys grav sammen med Bill, klædt i et hvidt jakkesæt, helt engle-agtigt. Det er ikke fra bogen, men det betyder at i hvert fald den første episode finder sted lige efter hændelserne i sæson 1, og ikke (som i bogen) cirka et år senere.

Jack Bender er tilbage som instruktør, og det er godt nyt – han har formået at lave en solid sæson 1, så det ville give fin mening at få ham på igen.

Det mere interessante er imidlertid de få glimt vi får af handlingens videreførelse – en kvinde på vej ned ad en mørk trappe, Bill der stavrer ned ad en gang med blodige fodspor efter sig…begge scener som ikke er fra bogen, og derfor gør mig nysgerrig efter hvad de mon har fundet på!

Jeg glæder mig til næste sæson. Den har premiere i USA i august, men vi andre må jo nok vente lidt længere…

Se hele klippet her:

https://www.youtube.com/watch?v=PtWgmMdV7yM

Læs også: Anmeldelse af Mr. Mercedes

Læs også: Serietjek i juni

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like