Nyt om kontroversielle Henry Cavill i The Witcher

Hvis du også går og venter med spænding på Netflixs kommende, episke eventyr-serie, The Witcher, der som bekendt er lavet efter en bog- og spilserie, så kan du trække vejret lidt lettere i dag!

Forleden kom der nemlig et nyt billede ud af Henry Cavill som Gerald, Witcheren der kæmper sig forbi monstre, magikere, elvere og alt andet imellem. Der var meget kontrovers, da det første billede kom ud af ham som Gerald – folk var sure, og sagde at det ikke så rigtigt ud, men Netflix var hurtigt ude for at sige, at det kun var et midlertidigt look, da han skulle vænne sig til både kontaktlinser og paryk.

(Foto: The Witcher/Netflix)

Ud over det, har der generelt været kontrovers omkring både castingen og serien. Mange fans af spillet, mener ikke at Cavill kan bære rollen som Gerald og at han er for ung (selvom Netflix har udtalt, at historien, de vil følge, er før Gerald blev Gerald af Rivia), mens andre mener, at de ikke følger spillene som de burde.

Heldigvis ser det ud som om, at de fleste fans har fået lidt mere ro på nu, efter det nyeste billede af Cavill som Gerald kom ud – mange synes slet ikke at de kan se Cavill, men kun Gerald, hvilket giver de fleste plads til at glæde sig til at serien kommer ud.

Serien står til at komme ud i fjerde kvartal af 2019, så vi kan godt begynde at glæde os lige så stille!

Læs også: Henry Cavill lander hovedrolle i The Witcher

Læs også: The Witcher-holdet byder Lars Mikkelsen velkommen

Sponsoreret
Prøv C More gratis i 14 dage og få adgang til masser af film og serier allerede idag

Sponsoreret
Gode serier kræver godt bredbånd. Sammenlign priser her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *