Nyt om Ragnarok: Optagelserne til sæson 2 er begyndt

Ragnarok / Netflix

Kampen for menneskehedens overlevelse fortsætter, når den nordiske Netflix-serie Ragnarok får en sæson 2.

Foto: Ragnarok sæson 2/Netflix

Den nordiske mytologi har erobret mange serie- og filmelskeres hjerter de senere år. Den flabede tordengud Thor svingede hammeren i Marvels amerikaniserede opdatering af asatroens univers i Thor. Og HBO slap sagnkongen Regnar Lodbrog løs over England i den ultra-populære Vikings.

Nu er anden sæson af Ragnarok om den norske dreng Magne, der har nogle helt, helt specielle evner, også på vej, fortæller Netflix i en pressemeddelelse. Produktionen er allerede i gang, og den nye sæson får premiere på Netflix i løbet af 2021.

LÆS MERE: Anmeldelse af Ragnarok

Dramaet fortsætter, hvor det slap. De unge skuespillere går igen og får følgeskab af bl.a. Benjamin Helstad, der også medvirkede i det stort anlagte krigsdrama Kampen om det tunge vand, og Vebjørn Enger, der medvirkede i serien TWIN, der havde Norges superstjerne Kristoffer Hivju i hovedrollen.

Begejstring for Ragnarok sæson 1

I første sæson af Ragnarok tog Magne kampen op mod forklædte jætter, klimaforandringer og, naturligvis, lektier – ingredienserne i et klassisk ungdomsdrama.

Ragnarok / Netflix

Vi Elsker Seriers anmelder var begejstret for første sæsons blanding af mytologiens største fortællinger, storslået norsk natur, aktuelle problemstillinger og de hårde teenageår. Anmelderen skrev bl.a. ”Det er under alle omstændigheder interessant at se de veje, som serien vælger at gå, især når det kommer til at fremvise de gamle guder i nye … Klæder. Og i gymnasiet.”

Serien har danske Adam Price og Emilie Lebech Kaae som hovedforfattere, og den kommende sæson kommer til at bestå af seks afsnit.

LÆS MERE: Nye serier og sæsoner på Netflix i september 2020: Hilary Swank, Jurassic World og Wallander

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like