Nyt på HBO Nordic med danske Sarah-Sofie Boussnina på rollelisten

HBO Nordic
(Foto: HBO Nordic)

Den danske skuespillerinde Sarah-Sofie Boussnina er på rollelisten i den kommende History Channel dramaserie Knightfall, der får premiere den 7. december 2017 på streamingtjenesten HBO Nordic. Sara-Sofie Boussnina (bl.a. kendt fra Fasandræberne) spiller den jødiske flygtning, Adelina, der som barn bliver reddet af tempelridderne. Derefter følger vi den unge Adelina, der befinder sig i Paris og som er nødsaget til at flygte igen uden at give op.

Dramaserien, der berører emner lige alt fra politik, religion, kærlighed, magt og hævn tager os tilbage til middelalderen og begynder efter faldet af byen Acre, hvor de sagnomspundne tempelriddere skulle beskytte kristendommens mest værdifulde relikvier. Knightfall giver et spændende indblik i det mystiske og legendariske broderskabs hemmelige verden, hvor tempelridderne mødte mange udfordringer på deres vej. Lige fra deres kampe i Det Hellige Land til deres sammenstød med Kongen af Frankrig og de mørke begivenheder, der førte til nedlæggelsen af ordenen fredag den 13. i 1307. Denne dato forbinder mange af os stadigvæk den dag i dag med uheld.

Udover Sarah-Sofie Boussnina spiller navne som Tom Cullen (Downton Abbey), Pádraic Delaney (The Tudors), Simon Merrells (Spartacus) og Bobby Schofield (Black Sea) også i serien.

Læs også Det skal du se på HBO Nordic i oktober

Læs også Nyt børneindhold på HBO Nordic!

Læs også: VIND cool Toonix stuff til dine børn!

Se traileren:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like