Nyt om Sons of Anarchy spinoff!

Vi er i hvert fald nået så langt, at et pilotafsnit er blevet bekræftet, og at produktionen af denne starter i Marts. Det er rigtigt gode nyheder, for os der elsker universet omkring det californiske outlaw miljø.

Det er igen Kurt Sutter der instruerer og producerer. Elgin James der også var co-writer på manuskriptet i den originale serie, får også indflydelse på den nye historie.

Serien skulle efter sigende hedde Mayans MC, baseret på selvsamme klub som i en del af de forrige sæsoner var direkte rival til SAMCRO. Vi er rykket lidt mere sydpå, og handlingen udspiller sig lige ved borderland mellem Californien og Mexico, hvor man følger et ungt prospect medlem fra klubben, der søger ære og respekt fra den kvinde han elsker, og samtidig kæmper med hans hævntørst over et mexikansk narkokartel.

spoiler-alert

 Læs ikke videre, hvis du ikke har set Sons of Anarchy til ende

Serien foregår efter Jax Tellers død og det er derfor uvist, hvorvidt vi vil komme til at støde på SAMCRO og de legendariske medlemmer fra Charming Chapteret, såfremt denne pilot ender med at blive til en decideret serie.

Hvis serien bliver en realitet, vil denne følge i kølvandet på en række andre successer, såsom Fear of the Walking Dead og Better call Saul. De var begge spinoffs på henholdsvis, Walking Dead og Breaking Bad. Serien Sons of Anarchy, der efter min mening er noget nær det bedste fra serieverdenen, vil efter min mening have en lige så stor chance for at blive en succes som de øvrige to spinoffs.

mayans_mc

Læs også: Spinoff til Sons of Anarchy bekræftet

Læs også: Better call Saul anmeldelse af sæson 1 og 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like