Øgler,rustninger & whatever

 

Hvordan kan man drive et seriesite, når man ikke har set en eneste sæson af Game of Thrones?…Det kan man selvfølgelig, fordi at der et helt ocean af awesome serier derude, så der er rigeligt at skrive om. Og dog. GOT er bare noget specielt, og fansene omkring serien er meget ærekære mennesker. Og vi må tilstå, at det desværre er en fantasyfest, vi har misset ud på, hos Vi Elsker Serier.

Da HBO Nordic så småt begyndte at gøre opmærksom på, at sæson 7 af den legendariske serie Game of Thrones snart ville få premiere i Danmark, begyndte koldsveden at løbe på os. Vi vidste jo udemærket godt, at vi ikke var særligt godt dækket ind på vores lille redaktion med hensyn til serien. Og SELVFØLGELIG skulle vores brugere jo ikke snydes, for alt den nødvendige info om Game of Thrones inden sæson 7. Dette indebar naturligvis også en anmeldelse af de foregående 6 sæsoner.

Vi var jo selvfølgelig af den overbevisning, at der sikkert fandtes mange af vores brugere der ligesom os, ikke havde set Game of Thrones og dermed også befandt sig i outsider-kategorien. Også der kom vi til kort. Vi fik faktisk lavet en undersøgelse, og det viste sig, at 90% af vores brugere havde set serien. DOOOHH!

Læs mere om undersøgelsen her .

Hvordan får vi lavet den anmeldelse?

Det er så her, at tilfældigheder, held og en god portion hjælp fra de højere magter, sætter os i forbindelse med en af vores brugere, der viser sig, at være en hardcore GOT-fan. Derudover udgiver han faktisk også serier som bøger. Han er iøvrigt også en super cool fyr, som er umulig ikke at komme til at holde af. Claus Holm blev vores store redning. Jeg skulle aflevere en præmie hos ham i forbindelse med en konkurrence på sitet, og da jeg så hans hjem, der var spækket med dvd`er, superheltefigurer og bøger og vi diskuterede Twin Peaks-teorier mens vi bældede kaffe og sodavand, var jeg ikke i tvivl, CLAUS WAS THE SAVYER!

Claus Holm – Forfatter til Tempus Investigations

Læs også; En tv-serie i bogform: Anmeldelse af Claus Holms Tempus Investigations

Da jeg så spurgte, om han kunne tænke sig at hjælpe os, svarede han prompte ja! Han havde dog sine overbevisninger iorden og mente at vi skulle tænke over hvordan vi kunne bruge hans hjælp. For ham var Game of Thrones jo ikke bare noget man så, men nærmere noget man levede og åndede. Det var det sidste, jeg tog med mig ud af døren, inden jeg gik med et eksemplar af hans bog i hånden.

Telmore Play

Det er svært at drive et seriesite, fordi man bruger mange timer på det, og man er selvfølgelig nødt til at aflønne freelancere og derudover betale Facebook for lidt markedsføring. Så vi skulle finde nogle relevante sponsorer og partnere, der ville passe godt ind på sitet, og som havde noget med serier at gøre. Telmore der blandt andet har HBO Nordic i deres cool play abbonement, henvendte sig på nogenlunde samme tid som vores GOT problematik var på sit højeste, og dermed synes det hele at være uundgåeligt.

Vi fortalte dem om Claus og vores problem, og det udviste de ret stor forståelse for. Især pointen med at skulle LEVE Game of Thrones, syntes at passe perfekt til Telmore Play`s “mere end snak” slogan.

Der gik derfor ikke lang tid, før vi mødtes med nogle sindssygt venlige gutter, der havde en masse kameraer og kreative ideér. Vi blev også sendt ned i Faraos Cigarer for at købe udstyr, så vi var helt klar.

Nu var der ikke nogen vej tilbage, vi var iført rollespilskostume, vi havde alt på spil med en af vores brugere som mentor, og en kommerciel partner der ville se os svede. Så udover at terpe diverse familier, lære navne og prøve at forstå plotsammenhænge i selve serien, så skulle vi nu til at LEVE universet. Vi skulle med andre ord gå hele vejen, hvis vi bare ville have en snært af chance for at tilslutte os GOT-bevægelsen.

Nyd selv de underholdende billeder fra træningen og se eller gense videoen: Øgler,rustninger & whatever nederst på siden. Vi kan også afsløre at der selvfølgelig endte med at blive en anmeldelse klar af sæson 1-6. Vi er jo et respektabelt seriesite!

Karsten, Claus & Kim i GOT-udstyr

Claus & Karsten

Så gik turen ellers mod Kongens Have i København, hvor oplæringen skulle finde sted, og efter et par akavede indledende manøvre begyndte rollespilsfeberen faktisk at indfinde sig.

Karsten under oplæring af mentoren Claus

Karsten med fornyet styrke

 

Hvordan det hele egentlig forløb sådan kogt ned på ca 3 minutter, kan du se her i filmen:

Og hermed kan vi stolt præsentere, hvad det hele i sidste ende handlede om:

 Vores: Anmeldelse af Game of Thrones sæson 1-6 med hjælp fra Claus Holm

Læs også: Game of Thrones og seriernes åbenhed

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks The Return afsnit 1-4

Husk du kan se serien på HBO Nordic med Telmore Play.

(Dette indlæg blev præsenteret i samarbejde med Telmore)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like