OFFICIELT! Vi Elsker Serier indgår partnerskab med Funko

Det er med stor glæde, at vi kan breake nyheden om, at Vi Elsker Serier og Funko – producenten af de populære og verdenskendte Funko Pop-figurer fra forskellige film og serier – har indgået et officielt partnerskab.

Partnerskabet med Funko, der deler vores udtalte passion for seriernes univers, betyder, at Vi Elsker Serier fremover har fået rettigheder til at forhandle de ikoniske figurer gennem vores shop. Du kan således snart købe Funko Pop figurer igennem Vi Elsker Serier. 

For at fejre partnerskabet kan du  bestille hele 3 figurer og kun betale for 2 – og som medlem af Vi Elsker Seriers Serieklub får du yderligere 15% rabat oveni den oprindelige besparelse når du bestiller.

Du kan blandt andet bestille figurer af alle de største karakterer fra verdens største serie Game of Thrones – blandt andre Jon Snow, Daenerys Targaryen og Tyrion Lannister -, Justin, Eleven, Hopper og Demogorgon fra Stranger Things og – fra september – Agent Cooper, Laura Palmer og The Log Lady fra vores all time favourite, Twin Peaks.

Sådan gør du

Det er allerede nu muligt at forudbestille Funko Pop-figurer gennem Vi Elsker Serier. Alt du skal gøre er at maile til [email protected] og oplyse følgende:

 • Navn
 • Adresse
 • Email
 • Specifikke ønsker til figurer

Du er også velkommen til at spørge til lige præcist din yndlings seriekarakter eller Funko Pop-figur. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at se om vi ikke kan skaffe den til dig.

Vil du have alle de nyeste tilbud fra Funko Pop og Vi Elsker Seriers shop, så kan du skrive dig op herunder:

Vi behandler naturligvis dine data på samme måde som vi behandler serierne – med respekt og kærlighed.

2 comments
 1. Jeg er meget interesseret i figurerne af ‘Alex Vause’ og ‘Piper Chapman’ fra ‘Orange is the New Black’ 🙂

  1. Hej Hannah, jeg skal bede dig om at følge denne fremgangsmåde:

   Det er allerede nu muligt at forudbestille Funko Pop-figurer gennem Vi Elsker Serier. Alt du skal gøre er at maile til [email protected] og oplyse følgende:

   Navn
   Adresse
   Email
   Specifikke ønsker til figurer

   Mange hilsner
   Jonas, VES

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like