Overlev influenza-sæsonen med C More

Influenzaen er over os, og de fleste bliver ramt. Hvis du er en af de uheldige, har du nok allerede parkeret dig i sofaen med Kleenex, mentolbolcher og kamillete. Hos Vi Elsker Serier er vi klar med serieanbefalinger til dig, der er syg og trænger til at få dagen til at gå med noget underholdende. Du kan se disse godbidder på C More:

(Foto: Parks and Recreation/NBC)

Parks and Recreation

Komedieserien om Leslie Knope og hendes kolleger i ”The Parks Department” i kommunen i den fiktive by Pawnee er en af de sjoveste komedieserier fra USA i lang tid. Den er lavet i det populære mockumentary-format, hvor karaktererne henvender sig direkte til kameraet, som blev de interviewet, og det fungerer rigtig godt. Serien er enormt hyggelig og morsom og egner sig rigtig godt til en dag under dynen. Især hvis du er hårdt ramt.

 

(Foto: Peaky Blinders/BBC)

Peaky Blinders

Nok en af de bedste serier, der tilgængelig på C More I øjeblikket. Peaky Blinders handler om en gangsterfamilie i Birmingham i tiden efter 1. Verdenskrig. Den er barsk og ikke for sarte sjæle, så hvis du er mere til feelgood-tv, når du er syg, så hold dig til Parks and Recreation. Elsker du derimod gangsterfilm og i øvrigt trænger til en serie, der fanger dig fra første afsnit, så er Peaky Blinders din billet til at overleve influenzaen i denne omgang. Alle sæsoner er tilgængelige på C More og den seneste, fjerde sæson kan kun findes der.

(Foto: Howards End/BBC One)

Howards End

Elsker du smukke kostumedramaer, romantik og forviklinger? Trænger du til at drømme dig væk til en svunden tid, mens du hoster løs under dynen? Så skal du se Howards End. Serien er centreret om de to søstre Margeret og Helen og foregår i England i starten af 1900-tallet. Hvis du elskede Downton Abbey, er Howards End lige noget for dig, når du skal overleve influenzaen. Det er en miniserie, så du skal nok nå at få den set færdig før du bliver rask.

Hjemme med barn syg …

Desværre er det jo ikke kun vi voksne, der må give efter for influenzaen. Landets børnehaver og skoler er grobund for smitte, og mange af os ender med at måtte tage nogle dage hjemme med de små syge. Det kan være hård kost, men der er hjælp at hente på C More, så du kan få ro i nogle minutter. Her kommer vores anbefalinger til syge børn:

(Foto: Gurli Gris/Contender Group)

Gurli Gris

Hvis du har børn i Ramasjang-alderen kender du allerede Gurli Gris. Det gode ved Gurli og hendes venner er, at afsnittene er meget korte, så selv de helt små kan være med. De kræver ikke, at man sidder længe og koncentrerer sig. Store børnehavebørn er også glade for Gurli. Er du hjemme med to små, kan de formentlig begge hygge sig med serien, som dækker bredt over aldersspektret. Der ligger 3 sæsoner på C More.

 

(Foto: Alfons Åberg/SVT)

Alfons Åberg

Alfons Åberg er nok bedst til de lidt større børnehavebørn og små skolebørn. De små tegnefilm om Alfons, som de fleste af os voksne nok kan huske fra vores egen barndom, er uændrede, men de er stadig gode. Det fede ved dem er at mor eller far også kan hygge sig med at se Alfons, selvom vi nu identificerer os mere med hans far end med Alfons. Der er ingen skingre stemmer eller andet irriterende, som vi kender det fra andet børne-tv. Og børnene elsker Alfons, så det er en win-win. Der ligger 16 afsnit på C More.

(Foto: Emil fra Lønneberg/SF)

Emil fra Lønneberg

Emil fra Lønneberg er stadigvæk en fantastisk børneserie. Og de fleste børn fra 3-4 års alderen kan følge med. Emil er ikke fræk med vilje, han er først og fremmest en glad og nysgerrig dreng, og derfor kan børn lide ham og identificere sig med ham. Vi voksne kan nyde at se en virkelig godt sammensat og morsom serie, som giver et interessant indblik i livet i en lille svensk by i begyndelsen af 1900-tallet. Der er ikke spor af skingre stemmer og fjollede handlingsforløb. Det er børne-tv af højeste kvalitet, som både forældre og børn kan nyde. Perfekt til fælles sofahygge. Der ligger 13 afsnit på C More.

Læs også: C More sørger for børnene i vinterferien

Læs også: QUIZ: Hvilken rå Peaky Blinders-karakter er du?

SHOP: Elsker du True Detective, Stranger Things og Twin Peaks? Køb cool trøjer og t-shirts her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like