Et par anbefalinger fra Viaplay – Empire og American Crime

Jeg synes, at jeg har været rigtig flink til at fokusere på serier fra HBO og Netflix, siden vi startede dette site. Derfor er det med rette, at jeg lige vil tease lidt for to rigtig lovende serier, som jeg må indrømme, at jeg ikke selv har set, men har fået anbefalet fra pålidelige kilder. Begge er fra Viaplay.

Den første serie, er den Golden Globe vindende amerikanske dramaserie – Empire, som nyder voldsom stor succes i seriens hjemland USA, hvor handlingen også udspiller sig.

Den sammenlignes af mange med en anden populær serie fra HBO, som hedder Power.

Kort fortalt handler serien om Hip Hop pladeselskabsmogulen Lucious, som må overlade selskabet Empire records til en af hans tre sønner efter han diagnosticeres med Schlerose.

Hans tre sønner battler om magten i faderens selskab og Lucious ekskone, kaldet “Cookie” som lige er blevet løsladt fra fængsel vil også have den del af kagen, som hun mener, hun er berettiget til, hvilket selvfølgelig fører en masse kampe og familieintriger med sig.

Tjekker man traileren , kan man  se, at hovedrolleindehaveren Lucious er ingen ringere end Terence Howard, som mange måske kender fra film som – Crash, Ray, Prisoners & Ironman. Han har også spillet med i HipHop orienterede film, som Hustle & Flow og Get rich or die trying med 50 Cent på rollelisten. Derudover er Howard også en habil sanger.

Se trailer her:

https://www.youtube.com/watch?v=lmi5QbkhQ1Q

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Der skulle være rigeligt med drama, underholdning og cool karakterer. De to sæsoner kan streames allerede nu på Viaplay.dk

Den anden serie, som jeg gerne vil lave lidt reklame for, og som jeg selv lige har set et par afsnit af, er serien American Crime, som også har en sæson liggende på Viaplay.

Serien udspiller sig i Californien i byen Modesto og lige som med True Detective og The Wire, er hver sæson en historie i sig selv. Førstnævnte med ny stat og nyt cast og sidstnævnte er samme by (Baltimore) men med ny vinkel i hver sæson. Hvor man blandt andet følger politikorpset og livet set fra begge sider af loven i byens ghetto.

Der fokuseres i denne serie meget på klasseforskelle og raceproblematikker. Den første sæson har afsæt i et mord på en mand og et brutalt overfald på hans kone.  Fire personer anholdes i sagen, og man følger  undervejs de medvirkende i retssagen, og hvordan de påvirkes . Den skulle være meget spændende og anmelderne fra bl.a Rotten tomatoes (Et amerikansk anmeldelses site) Giver den 95% baseret på 42 reviews, hvilket er ret flotte ratings.

American Crime kan også ses på Viaplay nu.

Se trailer her:

Prøv Viaplay gratis i en måned – Ingen binding

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like