Et par gode tip til vinterferien!

De kolde måneder kalder naturligvis på masser af serier, og vinterferien er helt oplagt at bruge på at slå benene op, og finde joggingbukserne frem. Når du har sat dig godt til rette foran dit Smart-TV og har fundet slikskålen frem, ja så er du i en god position til at stene og bingewatche dig igennem den iskolde vinterferie. Her har du et par tip baseret på et par af de serier, som jeg ser for tiden, og som du kan streame på HBO Nordic og Netflix:

Quarry

Quarry

Serien handler om et par hjemvendte Vietnam veteraner, der ikke helt får den modtagelse de havde håbet på efter at have gjort tjeneste for deres land. Det leder dem imod alle mulige typer problemer med alt lige fra en psykopat med benprotese til suspekte lejemordere og gangstere.

Serien har en rigeligt med action og spænding, og så har den en coolness til sig i et mix af Fargo & Banshee. Serien er med sine 8 afsnit et godt bud på relativt letfordøjelig underholdning til vinterferien.

Quarry kan ses på HBO Nordic.

the_americans

The Americans

Jeg hoppede relativt sent på toget med denne serie, som er enormt populær i USA. Jeg skulle lige i gang, men nu er jeg i den grad blevet hooked. Jeg er godt inde i anden sæson, og selvom den kræver en del mere engagement end Quarry, så er det bestemt det hele værd at gå i gang med denne serie.

Den er oplagt at se som par. Personligt kunne jeg dog ikke formå at holde min kæreste tilpas engageret i serien, så jeg er fortsat med at se den alene, men fortvivl ikke med at give den en chance. Specielt sæson to er rigtigt medrivende.

The Americans kan ses på Netflix.

Læs også: Serier og slik fra 80 èrne

Læs også: Netflix undersøgelse de rigtige serievaner forbedrer dit kærlighed og sexliv

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like