Patrick Dempsey i ny serie på C More

(Foto: Harry Quebert/C More)
(Foto: Harry Quebert/C More)

C More har nu meldt ud, at premieren på Harry Quebert-affæren – som har Patrick Dempsey (Greys hvide verden) i hovedrollen – bliver d. 1. november. Serien er et klassisk krimidrama og streamingtjenesten beskriver selv serien på følgende vis i pressematerialet:

“Harry Quebert-affæren er et nervepirrende mordmysterium med Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy) i hovedrollen som den verdensberømte amerikanske forfatter Harry Quebert. Han lever et stille liv i den lille idylliske by Sommerdale. Hertil ankommer den unge spirende forfatter Marcus Goldman (Ben Schnetzer, Bogtyven og Pride), der håber på, at hans mentor kan hjælpe ham ud af en skriveblokering. Alt forløber godt indtil liget af en 15-årig pige, der forsvandt for 33 år siden, bliver fundet i hans have. Liget er præstedatteren Nola (Kristine Froseth), som var Queberts muse og elskerinde. Mordmistanken klæber sig til forfatteren, da originalmanuskriptet til hans roman findes i ligresterne.”

Du kan se traileren til Harry Quebert-affæren her:

Serien instrueres i øvrigt af franske Jean-Jacques Annaud (Rosens navn & Syv år i tibet) og denne krimi bliver første gang, han prøver kræfter med en tv-serie.

Læs også: True Detective sæson 3 får premiere på HBO Nordic 14. januar!

Læs også: Bateman og Netflix bekræfter: Ozark sæson 3 på vej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like