Pearl Jam forsanger giver forsmag på musik til sæson 3 af Twin Peaks!

Jeg synes det er ved at være et godt stykke tid siden at I er blevet beriget, med lidt nyt fra Twin Peaks universet. Jeg har derfor støvet denne nyhed op fra www.indiewire.com som er et fantastisk amerikansk film- og seriesite, med de seneste nyheder fra Hollywood.

Ja nyhed er måske endda så meget sagt der er nærmere tale om en form for teaser, til den stemning der venter os i den 3 sæson af Twin Peaks, hvor forventningerne fra min side er tårnhøje.

Det er jo ikke nogen hemmelighed at ud af det ca. 200 personers cast der er fundet til serien, så er der en del gamle kendinge fra Lynch-universet og en del overraskende kendisser fra såvel filmbranchen til musikbranchen.

Den mest nævneværdige er ingen ringere end Pearl Jams frontperson Eddie Vedder og han har udgivet tracket der hedder Out of Sand, som han fornyligt kunne afsløre bliver en del af tema-musikken til Twin Peaks sæson 3.

Pearl Jam

Læs nyheden hos IndieWire og hør tracke her

Læs også:
Kendt Twin Peaks dværg anklager David Lynch for mord og pædofili  // Twin Peaks cast // Twin Peaks sæson 3 med teaser trailer // Twin Peaks mens vi venter…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like