Podcast: ‘WandaVision’ er et friskt pust til Marvel-universet

Foto: WandaVision/Disney+

Den første Marvel-serie lavet til Disney+ bryder med alt fra det ellers velbeskrevne superhelteunivers.

Endelig fandt Wanda og Vision vej til Disney+ efter forsinkelser, udskydelser, og hvad der ellers har ramt den serie. Fans af de mange superheltefilm og Marvel-universet har korset sig igen og igen. Endelig kom den, men inkarnerede fans må have fået aftenkaffen galt i halsen, da de i stedet for superhelteslåskampe blev mødt med en sitcom taget direkte ud fra 50’erne i sort/hvid.

Jeg er kommet fra et Marvel-univers med kæmpe blockbusters, hvor underholdningsværdien er skruet helt op. Da jeg satte mig med WandaVison var jeg lige dele forvirret, glad og nysgerrig. Men jeg var glad, siger Simon Skou Jakobsen, der er den ene af de to gæster i Stream and Chill i denne uge.

Der skal ske noget nyt

Intet er som før. Det er efterhånden velkendt, at Disney+ vil ryste posen og WandaVision er blot første skridt på vejen, fortæller William Ejsing, vært på Stream and Chill.

Man kan sagtens give folk det samme igen og igen, men der skal jo ske noget nyt. Senere på året kommer Loki, der bliver beskrevet som en regulær thriller. Det er ikke lige det, man forbinder med Marvels superhelteunivers.

Du kan lytte til en spoilerfri anmeldelse og gennemgang af WandaVision her.

Hjælp Stream and Chill

Stream and Chill har tidligere kastet sig ud i særudsendelser om Twin Peaks, sitcoms og lignende. Hvis du har en god ide til et program, kan du altid skrive en mail til [email protected]. Hvis din ide bliver til et program, kvitteres der med en Radio4-kop.

LÆS OGSÅ: ‘Harry Potter’ bliver en serie

LÆS OGSÅ: Min top 5: Superhelteserier på HBO Nordic

Hør tidligere episoder af Stream and Chill

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.