Lucifer sæson 5 del 1 får premiere i august

Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix

Produktionen af Lucifer sæson fem har været hårdt ramt af COVID-19, og utålmodigheden blandt fans har vokset sig stor verden over. For hvornår kan vi så forvente premieren på sæsonen?

Det svar kom i dag, da Lucifers officielle twitterprofil tidligt i eftermiddags dansk tid offentliggjorde den længe ventede nyhed: Sæson 5 del 1 og den faldne engel Lucifer Morningstar dukker op på Netflix den 21. august.

Foto: Lucifer/John P. Fleenor/Netflix

Offentliggørelsen kom i en video på 45 sekunder. Videoen viser Lucifers mest hede øjeblikke i de forrige fire sæsoner, men det var det sidste sekund af videoen, der fik alle Lucifer-fans til at juble. I dette sidste sekund får vi nemlig et ekstremt kort smugkig på sæson fem, hvor Lucifer og Chloe endelig får forløst længslen efter hinanden.

Afskeden, der kunne mærkes

Sæson fire efterlod os med en hjerteknusende afsked mellem Lucifer og Chloe. Lucifer måtte nemlig tage tilbage til Helvede for at bestige tronen som Helvedes konge. Det viste sig, at Chloe var grunden til den skæbnesvangre profeti, som vi blev præsenteret for.

Det var nemlig hende, der var hans første kærlighed og ikke Eve som først antaget. En utrolig følsom scene udspillede sig i de sidste minutter af sæson fire, og Chloe fik endelig sagt, at hun elskede Lucifer. En stor og ekstrem følsom sæsonfinale, der vækkede mange spørgsmål og meget spænding. Den sætter dog også store forhåbninger til sæson fem.

Hvad vi ved indtil nu

Vi ved ikke meget om sæson fem, og en officiel trailer er endnu ikke udgivet. Skuespillerne og alle bag serien har gået med kortene tæt ind til kroppen, for først nu ved vi, at Lucifer og Chloe ikke længere skal danse om den varme grød.

Flere på Lucifer-holdet har udtalt, at sæson fem bliver den bedste af dem alle. De lagde dog heller ikke skjul på, at hemmeligheder vil blive afsløret, elskede karakterer vil dø, og at vi endelig får svar på det længe ventede spørgsmål: “Will they or won’t they?”

LÆS OGSÅ: Serier vi glæder os til i resten af 2020

Vi ved allerede nu, at sæson fem begynder i et lidt alternativt tidsperspektiv efter sæson fire, da tiden føles anderledes på Jorden, end den gør i Helvede. Seks måneder vil være gået for Chloe, og hele tyve år har Lucifer tilbragt i Helvede for at beskytte menneskeheden, før han vender tilbage.

Lauren German, der spiller Chloe, har fortalt i et interview, at Chloe finder stor trøst i alkohol, fester og dæmonen Maze gennem de seks måneder.

Sæson i to dele

Sæson fem kommer til at bestå af 16 afsnit, hvoraf i alt otte afsnit vil blive frigjort den 21. august, og de resterende otte vil udkomme på et senere tidspunkt.

Der er også blevet givet minutter fra gaveboden i år, for hvert afsnit i den kommende sæson kommer til at have en varighed af i alt 50-60 minutter.

Forfatterne har i denne sæson desuden valgt at give os et musicalafsnit, som bliver det 10. afsnit i sæsonen. Vi er blevet lovet, at afsnittet ikke vil bestå af sang og dans i en time, men at det vil indeholde et fascinerede og bærende plot. Afsnittet får et godt gammeldags 1940’er-tema, og vi kan se frem til en masse lækre sange.

Til at toppe hele denne Lucifer-rus har alle skuespillerne underskrevet kontrakt til en sjette sæson. Vi venter dog stadig i spænding på en officiel udmelding fra Netflix om, at optagelserne til en sjette sæson kan skydes i gang.

LÆS OGSÅ: Anmeldelsen af The Great

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like