5 serier du bør tjekke ud!

Præsenteret i samarbejde med :

Dette indlæg er en del af Just Eat & Vi Elsker Serier´s føljeton: Sofamad & Serier…

Del 3. 5 serier du bør tjekke ud

Vi kan vidst godt blive enige om, at sommeren ikke har været et hit rent vejrmæssigt. Nu har jeg personligt selv betragtet meget af den fra Sydeuropa, hvorfra jeg har følt med dig herhjemme. Og alligevel er det jo ikke så slemt. For knapt så godt vejr betyder jo at der er masser af grunde til at se gode serier, og der er heldigvis rigeligt at vælge imellem for tiden.

Vi har derfor lavet en liste over 5  serier, som vi personligt synes du skal tjekke ud, når du sidder derhjemme i sofaen og bander over vejret.Det tyder desværre ikke på at det bliver meget bedre foreløbig.

Nu er Vi Elsker Serier jo desværre ikke DMI, og spørger man os, så mener vi altid at prognoserne peger i retning af en god serie i sofaen. Men vi tror nu bare, at vi holder os til at tippe jer omkring de serier, vi synes I skal se istedet for at komme med vejrprognoser.

Vores 5 bud:

  1. Snowfall

Serien Snowfall på HBO Nordic der primært centrerer sig omkring den første crack epidemi i USA i starten af 80 èrne, er en spændende og medrivende American crime-dramaserie. I serien følger man bl.a unge Franklin Saint, der vokser op i Ghettoen South Central i LA. Derudover følger man en CIA agent og nogle latinske narkohandlere der hver især har deres årsag til at blive involveret i handlen med den farlige narkotika,

Se den hvis du kan li`serierne: American Crime ( Viaplay), Power( HBO Nordic) og Dear White people ( Netflix)

2. Real Detective sæson 1 & 2

Hvis man er til true crime-genren, så er sæson 1 & 2 af Real Detective på Netflix et must see. Det bliver ganske enkelt ikke bedre, mere nervepirrende og mere ægte. I serien følger man ægte kriminalbetjente, der har arbejdet på nogle af de uhyggeligste drabssager og gengiver deres fortællinger. Handlingen bliver samtidig rekonstrueret af skuespillere, og det er meget kraftfuldt at følge.

Læs anmeldelse af sæson 1 her.

Se de to sæsoner, hvis du kan li`serierne: People vs O.J Simpson( Netflix), Making a murderer ( Netflix) & The Jinx ( HBO Nordic)

     3. Big Little Lies

Big Little Lies er måske ikke heeelt så aktuel som de andre, da den har ligget på HBO Nordic et stykke tid, men ikke destro mindre er det en fantastisk serie, der kan anbefales at man ser sammen som par. Den er på 7 afsnit, og den afsluttes helt fantastisk hvis man spørger mig. Måske er det en af de bedste sæsonafslutninger, jeg har set i 2017.

Vi har skrevet en anmeldelse af serien, som du kan læse her.

Se den hvis du kan li`serierne: Six Feet under ( HBO Nordic), Desperate Housewives ( Viaplay) & Twin Peaks ( HBO Nordic)

    4. The Americans

I USA er serien The Americans enormt populær, herhjemme er den lidt mere overset. Vi hos Vi Elsker Serier er helt vilde med serien, og den er meget aktuel med tanke på den politiske situation både i USA men også i resten af verden. Det er til trods for, at den foregår under Reagan-tiden i 80`erne. Den handler om et russisk spion-par, der er blevet udstationeret i USA, og giver den som soccer-parents, når de ikke lige er ude at aflytte, infiltrere og sågar snigmyrde deres stakkels politiske fjender og andre der kommer i vejen for deres mission.

Læs anmeldelse af serien her

Se den hvis du kan li`serierne: Homeland ( Netflix), House of Cards ( Netflix) & Designated Survivor ( Netflix)

  5. Billions

 

Store biler, store skysskrabere, penge og magt. Det går ikke stille for sig i serien Billions. Man følger direktøren for Axe Capital Bobby Axelrod, der spilles af Damian Lewis (Homeland) og anklageren Chuck Roades ( Paul Giamatti) der prøver at fælde ham, fordi han generelt har det svært med rige mennesker, der tror de kan købe sig ud af problemer og leve godt på selvretfærdighedens smalle sti. Vi får alt fra bizar sex til Metallica koncerter, og der er smæk på og cool stemning fra første afsnit.

Se den hvis du kan li`serierne: Ray Donovan ( HBO Nordic), Ballers ( HBO Nordic) & House of Cards ( Netflix).

Andre serier som er værd at tjekke ud:

Twin Peaks The Return ( HBO Nordic)

Game of Thrones sæson 1-7 ( HBO Nordic)

Fargo sæson 1-3 (HBO Nordic)

Peaky Blinders ( C More)

Så er det bare om, at smække benene op i sofaen, bestille din favoritpizza og stream nogle serier!

Rigtig god fornøjelse

Læs også: Anmeldelse af Twin Peaks The Return afsnit 1-4

Læs også: Anmeldelse af Game of Thrones sæson 1-6

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like