Rebecka Martinsson sæson 2 får premiere i april

Foto: Rebecka Martinsson sæson 2 / C More

Anden sæson af den populære krimiserie Rebecka Martinsson får premiere på C More den 27. april. Seriens hovedperson får i den nye sæson nyt ansigt, idet Ida Engvoll er skiftet ud med Sascha Zacharias.

Foto: Rebecka Martinsson sæson 2/C More

Zascharias har tidligere spillet med i C More serierne Beck og Modus samt de to italienske serier Raccontami og I delitti del cuoco, men Rebecka Martinsson bliver hendes første hovedrolle.

Det føles helt naturligt at spille rollen som Rebecka. Hun er et empatisk og følelsesladet menneske med et stærkt instinkt, som fungerer som kompas i hendes job som anklager. Men i jagten på sandheden tager hun nogle gange sagen i egen hånd, hvilket skaber store problemer,” fortæller Sascha Zacharias om at spille rollen som Rebecka.

Rebecka Martinsson kæmper med sin fortid

I anden sæson møder vi Rebecka Martinsson, efter hun har boet i det naturskønne Kurravaara i det nordlige Sverige i nogle år. Hun bor stadig i sin farmors hus og arbejder som anklager. Samtidigt kæmper hun med nogle svære livsvalg, og hun må tage hånd om nogle problemer, som bliver ved at dukke op fra fortiden:

Rebecka har fået tætte venskaber og sågar fundet kærligheden i Kiruna, men har samtidig meget svært ved at lukke mennesker, hun elsker, ind i sit liv, på grund af ting som er sket i hendes fortid. Det er noget, hun kæmper med hele tiden,” afslører Sascha Zacharias om handlingen.

Fire kriminalsager i sæson 2

Rebecka Martinsson sæson 1 havde premiere i 2017 og er baseret på Åsa Larssons verdensberømte krimiromaner af samme navn. Larsson har sågar bidraget til seriens manuskript, som er skrevet af Karin Arrhenius og Oskar Söderlund. Udover Sascha Zacharias findes Guldbagge-prismodtageren Eva Melander.

Foto: Rebecka Martinsson/C More

Anden sæson kommer til at bestå af fire kriminalsager, som bliver fortalt over otte afsnit. De første to afsnit får premiere den 27. april på C More, og derefter kommer to nye afsnit hver uge.

LÆS OGSÅ: Ny true crime-serie på C More

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like