Robert DeNiro og Julianne Moore i ny krimi-serie!

robert-denero-julianne-moore

– Og American Hustles David O’Russel skriver og instruerer

Selvom manglen på krimi-serier er ligeså stor som manglen på O.L discipliner, så er der alligevel meget at glæde sig til, når den succesfulde instruktør bag The Fighter, Silver Linings Playbook, American Hustle og Joy skriver og instruerer en krimi-serie med Robert DeNiro og Julianne Moore i hovedrollerne! Det er i hvert fald svært at forestille sig at det bliver en ny CSI: whatever. Efter at have turneret nettet tyndt har jeg fundet frem til at serien skal foregå i 90’erne. Det er også et overset årti. Ellers er der ikke rigtig nogen der ved særlig meget om noget endnu, men det er alligevel en sjov nyhed at skrive om, for en serie af David O’Russel med Robert DeNiro og Julianne Moore i hovedrollerne giver mig anledning til at blære mig med min ellers ubrugelige film- og ikke mindst Oscarviden:

info-alert

I de følgende afsnit vil der blive nævnt så mange facts, at dit hoved måske vil eksplodere.

Robert DeNiro har vundet to Oscars – en for hovedrollen i Raging Bull og en for birollen i Godfather II. Ellers er han blevet nomineret for hovedroller i Taxi Driver, The Deer Hunter, Livet længe leve, Cape Fear og senest for en birolle i Silver Lining Playbook hvor han også blev instrueret af David O’Russel. Efter det samarbejde var Robert DeNiro faktisk også med i Russels American Hustle og Joy og krimi-serien vil derfor blive den fjerde gang de to skal arbejde sammen. Selv er David O’Russel blevet nomineret til 5 Oscars. For Silver Linings Playbook og American Hustle blev han både nomineret som bedste instruktør og for bedste manuskript, og for The Fighter blev han ligeledes nomineret til en Oscar for bedste instruktør.

Julianne Moore der også skal spille med i serien er ligeledes Oscar-vinder for bedste kvindelige hovedrolle i Still Alice. Hun er også tidligere oscar-nomineret for en birolle i Boogie Nights og the Hours samt for hovedrollerne i The End of the Affair og Far from Heaven. Hun begyndte hun sin karriere på day time tv i serien As the World Turns i 80’erne og har også siden medvirket i bl.a. Tina Feys roste komedieserie 30 Rock, hvor også Robert DeNiro har haft en rolle. Du kan måske også huske, at han havde en lille bitte, men mindeværdig rolle i Ricky Gervais’ helt uimodståelige komedieserie Extras.

Hvis du ikke har ondt i hovedet endnu, så kan jeg fortælle dig, at Robert DeNiro er medejer af en restaurationskæde, han blev i sine unge dage kaldt for Bobby Milk, og så betalte han engang sin tandlæge for at få sine tænder til at se værre ud til rollen som Max Cady i filmen Cape Fear.

Hvis du kom igennem hele artiklen er du stadig i live, og hvis du nu bare kan huske 10% af det, så har du nu muligheden for at kunne kloge dig i det sociale rum, når snakken falder på film 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like