Robert Downey Jr. laver ny serie!

(Foto: Good Night, and Good Luck/WIP)

Han er måske nok et ikon indenfor Marvel-universet, men lige om lidt kan han ende i en helt anden grøft – nemlig som producer på en helt ny comic-book serie, Sweet Tooth!

Hulu har allerede sagt god for et pilot-afsnit og Sweet Tooth er rygtet til at være en dramafyldt serie, der hører til under DC-universet, og hvis vi er heldige, får vi en ny, spændende og gennemproduceret DC-serie.

(Foto: Good Night, and Good Luck/WIP)

Vi følger en dreng/hjort hybrid (ja, du læste rigtigt, en hjort) ved navn Gus, som kommer ud på et eventyr med mennesker og andre dyre-hybrider efter en katastrofehændelse, og Gus og hans kompagnoner graver en voldsom konspiration frem gennem deres eventyr. Det skulle efter sigende være en spændende coming-of-age-historie med drama og sikkert masser af flair, hvis Downey har noget at skulle have sagt!

Downey og hans kone Susan producerer serien i samarbejde med Warner Bros., og den vil blive skrevet og instrueret af Jim Mickle, som var en del af det kreative team bag Hap and Leonard.

Hvis serien ikke lykkedes, er der dog stadig håb! Team Downey er også rygtet til at arbejde sammen med HBO på en ny serie, selvom der mangler mere information fra begge sider – så vi må ikke fortvivle, hvis det ikke lykkedes i første omgang med Sweet Tooth.

Forhåbentligt får vi meget mere at se fra Downey Jr. og Sweet Tooth – lad os håbe, at Hulu vil samle serien op, da de i den grad mangler i superhelte-genren – og skal jeg være ærlig, vil jeg bare gerne se, hvad han har oppe i ærmet som producent!

Læs også: Anmeldelse af Daredevil sæson 3

Læs også: 4 serier jeg ser frem til i november

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like