Så er traileren til Making a Murderer: Part 2 landet

(Foto: Making a Murderer: Part 2/Netflix)
(Foto: Making a Murderer: Part 2/Netflix)

Der er kun 10 dage tilbage, før vi endelig får at se, hvad der er sket med Steven Avery-sagen, siden første sæson tog os alle med storm for næsten tre år siden. Netflix har netop offentliggjort en lang trailer på næsten tre minutter, der giver os et godt indblik i, hvad vi kan forvente den 19. oktober. Se den her:

Traileren åbner med de rørende ord: Sometimes it feels like you wanna cry, but you cant. Noget af det, der påvirkede mig mest, mens jeg så første sæson, var Averys evne til at holde modet oppe. Selv efter finalen var han opsat på at kæmpe videre. Trods de mange nederlag i retten giver han ikke op, for som det bliver sagt i traileren, er sagen ikke slut. Hvordan kæmper man dog mod et så kompliceret og tilsyneladende korrupt system?

(Foto: Making a Murderer: Part 2/Netflix)

Vi følger Averys nye advokat Kathleen Zellner, der har tidligere erfaring med lignende sager, og som stålsat tror på hans uskyld. Hun har nye beviser, og hun har ikke tænkt sig at stoppe, før retfærdigheden sker fyldest. Sagen påvirker ikke kun familien – den har betydning for hele landet og har rørt mennesker over hele verden.

Læs også: Making a Murderer sæson 2 har fået teaser og premieredato

Læs også: 3 serier jeg altid anbefaler

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like