Sådan overtaler du din kæreste til at se uhyggelige serier med dig

sponsor_toms

Amerikanerne er specialister i at køre kommerciel rovdrift på en højtid og især igennem Hollywoods mademaskine, der har stopfodret os med Halloween-inspirerede film og serier, har vi danskere taget højtiden til os med kyshånd fra vores amerikanske underholdningsfæller.

Vi på Vi Elsker Serier må siges ikke at kunne modstå forførelsen af den kommercielle amerikanske vridemaskine! For det første fordi vi ser MANGE serier, men også fordi vi er ”all in”, når vi vil give jer brugere en masse Halloween-inspireret underholdning!

Læs også: Vind piv-uhyggelig meget Halloween slik fra TOMS

Som du måske ved, så fejres Halloween d. 31. oktober, og den er tæt beslægtet med vores hedenske pendant, Allehelgensdag, der ligger dagen efter – nemlig d.1. november. Halloween er i dag blevet en hyldest til alt det uhyggelige. Her er der masser af udklædninger, græskar og børn der ringer på døre og råber ”Trick or teat” på de amerikanske gader og efterhånden også herhjemme.

Læs også: Mega uhyggelige serier for børn!

En ting er, at det er børnenes fest, men Halloween er også for de voksne, og her på bloggen har vi sat os for at give jer som par den service at klæde jer på således, at I kan overtale jeres partnere til at se uhyggelige serier med jer her op til Halloween.

Uhygge

Man behøver sådan ikke være sådan en fyr, der skal lege Tarzan overfor sin Jane og gå i beskytterrollen, når det kommer til at se uhyggelige serier, for jeg kender mindst lige så mange mænd, der kan blive ret så spooked af at se rumvæsener, spøgelser og galninge med hockey-masker osv. Selv har jeg et meget ambivalent forhold til uhyggelige serier. På den ene side kan jeg slet ikke få nok af den intensitet og de adrenalinkick, man får ud af at se en serie. Enten de uhyggelige ”whodunnit” mordgåder eller de klassiske gyserserier med chok, special-effekter og de overnaturlige twists . På den anden side kan jeg faktisk også godt føle et vist ubehag ved at se dem.

Læs også: Top 5 mest creepy seriekarakterer

Skal man overtale sin partner til at se en uhyggelig serie, er det vigtigt at rammerne er på plads! En grundig forventningsafstemning er altafgørende, for det skulle jo nødigt ende med traumer og et forlist parforhold.

I forhold til rammerne er det vigtigt at man skaber en hyggelig atmosfære og fortæller, at man netop gerne vil have en intens oplevelse med sin partner og at man selvfølgelig nok skal sørge for at kramme og give den fornødne støtte, når det bliver en kende for uhyggeligt. Slik, chokolade og cola er en selvfølge, når man skal hygge sammen og koble af med en god serie under dynen. Dette er også med til at skabe den gode og laidback atmosfære, der skal til for at man kan slappe af sammen.

Når man forventningsafstemmer, skal man selvfølgelig sikre, at man er lidt på samme hold, når det kommer til, hvor ens grænser går i forhold til uhygge. Det nytter ikke noget, at man efterlader sin partner med et ansigt, der minder om en mor, der opdager teenagesønnens søgehistorik på sin laptop. Der skal være en god konsensus omkring, at man faktisk gerne vil give det en chance at se en serie med et spændingsniveau, der måske kun ligger lige over ens normale uhygge-tærskel. Derfra kan man jo altid eksperimentere med at udvide sin horisont og hvem ved – måske bliver man ligefrem en horror-seriefreak inden man får set sig om!

Uhygge

Læs også: Hvilken tv psykopat ligner du mest

Hvis uheldet skulle være ude og man faktisk har formået at skræmme sin partner nok til at han/hun fremadrettet insisterer på udelukkende at se cheasy komedieserier, så fortvivl ikke:

Her har jeg lavet en guide til, hvordan du lynhurtigt fikser den gode stemning igen.

Her kommer 3 ting du kan gøre hvis din partner er blevet skræmt fra vid og sans af en aaaalt for uhyggelig serie:

Massage

Intet kan få en person til at slappe af som en god omgang massage til at fjerne de værste stress-hormoner og paranoide ”Hørte du også en lyd?” Tanker .

En sjov serie

Ja, det er altid god at have en back-up med et afsnit af ”The Office” , ”Klovn” eller andre ”Feel good”-serier, hvilket kan bringe dig back on track rent parforholdsmæssigt.

Snakke sammen

Og gerne om noget sjovt! Det er altid godt at aflede ens tanker, der godt kan være lidt prægede af aliens, spøgelser, og om der står en sortklædt mand i gangen efter at have set en piv-uhyggelig serie.

Jeg håber, I får en rigtig god Halloween i sofaen sammen med en masse slik, chokolade og ikke mindst piv-uhyggelige serier!

Rigtig god fornøjelse.

halloween_toms

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like