Særafsnit af teen-hitserien ‘Euphoria’ på vej til HBO Nordic

Foto: Euphoria/HBO Nordic

HBO Nordic har premiere på to helt nye afsnit af den prisbelønnede serie Euphoria i december.

Første sæson af Euphoria vandt tidligere i år tre Emmy’er ved den højtestimerede prisuddeling, bl.a. for bedste originale musik og make-up. Anden sæson af den roste serie er på vej, og som en ’bro’ mellem de to sæsoner kommer nu to særafsnit, meddeler HBO Nordic i en pressemeddelse.

Det første særafsnit får premiere allerede 7. december, og den amerikanske sangerinde og skuespiller Zendaya (Shake It Up) er tilbage i hovedrollen som Rue Bennett. Første sæsons præstationer skaffede Zendaya en Emmy for Bedste kvindelige hovedrolle, og de nye særafsnit fortsætter, hvor sæsonen slap.

LÆS OGSÅ: Nye serier og sæsoner på HBO Nordic i november: Lord Asriel og Lyra fortsætter rejsen

Her forlod seerne Rue, mens hun stod tilbage på en togstation efterladt af Jules, der spilles af den debuterende Hunter Schafer. I særafsnittene følger vi Rue, og hvordan hun prøver at komme igennem julen ovenpå de traumatiske oplevelser hun har været udsat for.

Prominente navne tilknyttet ‘Euphoria’

Euphoria bygger på en israelsk tv-serie af samme navn, og de to kommende særafsnit er instrueret af Sam Levinson. Levinsonder stod også bag kameraet og klaptræet i første sæson, hvor han debuterede som instruktør.

Udover Levinson står et stærkt hold bag dramaserien. Bl.a. finder man den amerikanske popstjerne Drake og hans officielle DJ, Future the Prince, på listen over seriens medproducenter, men også den oprindelige israelske versions skabere, Ron Leshem og Daphna Levin, har været indover.

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Euphoria udmærker sig som et tryllebindende råt ungdomsdrama

Det første af de to særafsnit hedder Troubles Don’t Always Last og kan som nævnt streames fra d. 7. december på HBO Nordic, hvor hele første sæson også kan ses.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like