Se Atlanta Sæson 2 Teaseren Her

(Foto: Atlanta/FX)

Indlægget er skrevet af Martin Wolsgaard

(Foto: Atlanta/FX)

Den 1. marts er Donald Glover og co. tilbage med Atlanta sæson 2. Denne gang med en alternativ sæson-titel. Det er nemlig ikke bare ’Sæson 2’, men Atlanta Robbin’ Season. Teaseren er netop kommet ud og fans af seriens første sæson vil uden tvivl være begejstrede for, at den visuelt grænsesøgende og opfindsomme stil er intakt.

Ifølge producer, manuskriptforfatter og Donald Glovers bror, Stephen Glover, refererer titlen på anden sæson til følgende: “Robbin’ season is the time before Christmas in Atlanta where there’s more criminal activity than normal because it’s about the be Christmas time”.

Vi ser intet i teaseren, der antyder plottet for denne anden sæson. Der slås snarere en stemning an: med simpelt og nærmest visuelt provokerende sammensatte billeder og lyd har teaseren et enkelt overordnet formål – at få os i stemning til mere Atlanta. I forhold til plottet ved vi dog fra Stephen Glover, at serien fortsat vil følge Donald Glovers karakter, Earn Marks, kamp for succes som manager for fætteren Alfred aka. rapperen Paper Boi.

Det vides ikke pt, hvor sæsonen bliver mulig at streame i Danmark, men vi håber inderligt, at Netflix, HBO Nordic eller Viaplay griber den. Da sæson 1 kom ud blev pilotafsnittet lagt på Youtube, så måske er det også en vej at gå ca. 1. marts, når Atlanta-cravings sætter ind.

Læs også: Kultklassikeren Heathers er tilbage i serieformat og med Mean Girls-lignende trailer

Læs også: Anmeldelse af The End of the F***ing World

SHOP: Elsker du True Detective, Stranger Things og Twin Peaks? Køb cool trøjer og t-shirts her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like