Se de to første afsnit af True Detective sæson 3 på premieredagen d.14 januar (Se også helt ny trailer i artiklen)

(Foto: True Detective sæson 3/HBO Nordic)

Vi kan vist ikke skjule vores begejstring for True Detective her hos Vi Elsker Serier. Jeg glæder mig faktisk næsten lige så meget til seriens tredje sæson som mine børn gør til juleaften. Vi bliver forkælet med hele to afsnit på premieredagen d.14/1-2019. Dette er netop blevet bekræftet af HBO Nordic. Hvad vi mere ved om serien, er at den foregår over tre tidsperioder: 1980,1990 og 2015.

I 1980 forsvinder søskendeparret Will og Julie Purcell på mystisk vis umiddelbart efter der har været til Halloween i byen West Finger i Arkansas. Sagen efterforskes af hovedpersonen, kriminalbetjent Wayne Hayes (Mahershala Ali), og  hans partner Roland West (Stephen Dorff). Det er en sag, der kommer til at fylde meget for Wayne Hayes I 1990 kommer der et gennembrud i sagen, der vender op og ned på det hele. I den tredje og sidste tidsperiode som er 2015, bliver Wayne Hayes bedt om at se tilbage på den uopklarede sag, der har forfulgt ham i forbindelse med produktionen af en True Crime-dokumentar. Han husker tilbage på dagene omkring og ugerne efter børnenes forsvinden, ligesom han husker tilbage på gennembruddet i sagen i 1990.

Serien foregår i The Ozarksi det nordvestlige Arkansas. Det er et varemærke for Antologi-serien True Detective, at handlingen i hver sæson udspiller sig i en ny stat. I de foregående to sæsoner, har vi været i henholdsvis Louisiana og Californien (Los Angeles).

Hvis man skal dømme ud fra den nyeste trailer, så bekræfter det, hvad vi tidligere har skrevet. Serien ser ud til at vende tilbage til nogle af de temaer og den stil, der gjorde den første sæson til et rent mesterværk. Vi må dog undvære Woody Harrelson og Matthew McConaughey, der gjorde det fænomenalt som makkerpar i den første sæson. De har dog begge fået en rolle som executive producers på den tredje sæson. Traileren her nedenfor synes jeg dog viser, at vi godt kan glæde os til at se Moonlight-skuespilleren Mahershala Ali i rollen som kriminalbetjent Wayne Hayes.

Vi tæller minutterne til den tredje sæson, og vi lover at holde jer opdateret, hvis der kommer mere information omkring handlingen. Indtil videre kan I nyde denne spændende nye trailer:

https://www.youtube.com/watch?v=RZP6t1FmVO8

Læs også: De 5 bedste serier på HBO Nordic i 2018

Læs også: Serietjek: Julespecial

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like