Se den hede trailer til Viaplays nye drama

Foto: NENT Group/Viaplay

‘Threesome’ kommer til at udforske det menneskelige parforhold med stor fokus på sex og intimitet.

Threesome er en af Viaplays nye store seriesatsninger. Fokus for serien er sex, kærlighed og de tabuer der opstår i forlængelse af det.

Serien følger kæresteparret David (Simon Lööf) og Siri (Matilda Källström). De har været kærester siden gymnasiet, og har et stålfast forhold, hvis de altså selv skal sige det. Efter en tur i byen deltager de i en trekant med deres nye ven Camille (Alma Yodorovsky), og derefter begynder det stålfaste forhold ellers at ruste lidt.

Se traileren her

Hvis man var i tvivl om at sex var i fokus i serien, så behøver man ikke se mere end de første fem sekunder af traileren. Sex fylder generelt meget i traileren.

Vi får dog også indblik i den konflikt, der kommer til at opstå i kæresteparret. Utroskab, sårede følelser og romantik ser også ud til at fylde en del i serien.

De skulle lære hinanden at kende inden optagelserne

De to hovedrolleindehavere Simon Lööf og Matilda Källström er begge forholdsvis nye på skuespillerscenen. Statistjobs og meget små biroller, men nu er de i fronten, og både Simon og Mithilda har investeret tid i hinanden, for at give bedre præstationer.

”Tidligt i processen gik Lisa Linnertorp forsigtigt frem med, at mig og min talentfulde medskuespiller Simon Lööf skulle lære hinanden at kende. Derfor hang vi ud i en periode, inden vi gik i gang med optagelserne, hvilket betød, at vi allerede havde stor tillid til hinanden” fortæller Matilda Källström om at forberede sig til rollen.

Threesome har premiere på Viaplay den 29. august, hvor alle otte episoder udgives samtidigt.

LÆS OGSÅ:SKAM-skuespiller medvirker i ny dansk serie

LÆS OGSÅ: Hall of Fame: Serier vi stadig snakker om i 2031

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: ‘Ted Lasso’ rammer plet igen

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like