Se første rigtige teaser til Twin Peaks her!

Screengrab

For første gang får vi nu rigtige billeder fra Twin Peaks, så vi kan se, hvad vi har i vente. Det er både genkendeligt og mystisk. I den korte teaser får vi helt nye glimt af:

Det Røde Rum, sheriffens kontor, Fat Traut Trailer Park, disede skove og RR Café, der har fået en mindre update siden 1991:

Screengrab

På logoet står der RR2Go, og det kunne indikere, at den berømte diner nu har fået en drive-thru. Der er heller ikke noget bedre end en damn good cup of coffee to-go, og det tyder på, at selv Twin Peaks også må følge med tiden.

Vi får også en sløret refleksionen af Bang Bang Bar logoet i, hvad vi må formode, en ny vandpyt samt et blik af familien Palmer’s hjem set en mystisk persons synsvinkel – inde fra en bil, måske?

Læs også: 5 grunde til at se den nye sæson af Twin Peaks!

Sidst, men ikke mindst, får vi Twin Peaks-logoet som vi kender det, og det lagt sammen med alle de genkendelige locations giver mig en tryg fornemmelse af, at Twin Peaks bliver et gensyn med byen, som vi kender den set fra en hel ny vinkel. Hvad mere kunne vi håbe fra en teaser? Måske nogle ansigter, men det må vi stadig vente på med længsel – Se traileren her:

Læs også: Mon Twin Peaks’ 3. sæson lever op til sin egen melodi?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like