Se teaseren til HBO Max’ nye ungdomsserie ‘Genera+ion’

Foto: Genera+ion/HBO Nordic

Fra den 11. marts kan du fordybe dig i en ny moderne skildring om ungdom, seksualitet, og identitet. Nu kan du se teaseren.

I den nye HBO Max-serie Genera+ion skal vi følge en flok amerikanske high school-elever, der forsøger at navigere i pubertet, seksualitet, kærlighed og identitet. Dette teenage-dramedy (comedy-drama) dykker ned i udfordringer, som den unge generation står overfor og maler et billede af, hvad ungdommens dannelsesrejse indebærer i dag.

Genera+ion er skabt af far og datter, Daniel og Zelda Barnz, som har teamet op med Lena Dunham, skaberen af den populære HBO-serie Girls. Sammen har de skrevet en anderledes og moderne skildring af at være ung i nutidens USA. 

LÆS OGSÅ: Allerede? 5 serier, der sluttede ALT for tidligt

Den 19-årige nyudklækkede manuskriptforfatter Zelda Barnz har sammen med sin far Daniel Barnz (Cake, 2014) og Duham (Girls, 2012) bestræbt sig på at skabe en progressiv og nuanceret fortælling om at være ung og queer.

Se teaseren

I en underholdningsindustri, hvor stereotyper er i overflod og mere komplekse LGBTQ+ beretninger er en mangelvare, kan det tyde på, at Genera+ion serverer narrativer med både dybde og diversitet.  

Genera+ion disker op med et spændende og forholdsvist ukendt cast, bestående af Nathanya Alexander, Chloe East, Nava Mau, Lukita Maxwell, Haley Sanchez, Uly Schlesinger, Nathan Stewart-Jarrett, Chase Sui Wonders, Justice Smith og Martha Plimpton.

LÆS OGSÅ: Ungdomsserie om sex og forræderi på vej til Viaplay

Blandt de tilbagevendende gæsteoptrædener kan du opleve blandt andre J. August Richards, Alicia Coppola, Mary Birdsong, Patricia De Leon, Anthony Kevyan, Sydney Mae Diaz, Diego Josef, John Ross Bowie, Marwan Salama, Marisela Zumbado og Sam Trammell.

Delt op i to

Premieren på Genera+ion bliver delt op i to dele. Den første del byder på otte episoder, hvoraf de tre første kan streames den 11. marts på HBO Nordic, og efterfølgende kan du streame to nye episoder den 18. marts, og 25. marts – og så den afsluttende episode 1. april.

Anden halvdel vil blive offentliggjort senere i 2021 med yderligere otte afsnit. 

LÆS OGSÅ: Anmeldelse: Euphoria udmærker sig som et tryllebindende råt ungdomsdrama

LÆS OGSÅ: Min top 10: Ungdomsserier jeg altid kan anbefale

LÆS OGSÅ: Stream and Chill: ‘Clarice’ er en dårlig omgang ‘NCIS’

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like