Se trailer til afsnit 10 af Westworld!

– The Bicameral Mind

Bare rolig, jeg har slået det op for dig, og bicameral mind betyder ”sindet med de to kamre”. Meget Westworld-ish.

Der går ikke en dag, hvor jeg ikke tænker på Westworld. Enten prøver jeg at samle seriens tråde eller også nynner jeg bare åbningsmelodien. Serien er gået helt under huden på mig.

På mandag bliver sidste afsnit sendt – denne gang i hele 90 min. ligesom en rigtig film, instrueret af Jonathan Nolan! Jeg kan ikke vente på at se, hvilke tråde der samles, for der er rigtig mange!

Hvad er The Maze? Hvorfor slog Dolores Arnold ihjel? Er William en ung udgave af The Man in Black? Hvad er Delos’ (bestyrelsen) dagsorden med Westworld? Hvad er Fords, og hvad var Arnolds? Vil Maeve få sin frihed, og hvem er Wyatt? I takt med at vi i sidste afsnit kan forvente at få nogle af svarene, vil afsnittet ligesom alle de andre afsnit, også afkaste endnu flere spørgsmål. Der er en grund til, at sæson 2 allerede er bestilt!

Trods det tror jeg, at vi har et ekstremt spændende afsnit i vente ud fra denne trailer at bedømme:

Læs også: Westworld: Hvem er The Man in Black?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like