Se traileren: Nyt politisk drama fra Viaplay

Foto: Viaplay

‘Furia’ Viaplays nye politiske drama vil stille skarpt på højreekstremistiske kræfter i norden.

Furia følger Ragna (Ine Marie Wilmann) der arbejder ved turistatraktionen Romdalen. Hvad ingen ved er at Ragna har en tilstedeværelse på den mørke del af internettet.

Politimanden Asgeir (Pål Sverre Hagen) ankommer, sammen med sin datter, til den samme lille flække Ragna bor i. Halvdelen af Asgeir cv er gjort hemmelig fra offentligheden, og han jages af den russiske mafia.

Se traileren her

Kaos og oprør pryder traileren, som viser, at vi i løbet af serien også vil komme udenfor Norges grænser.

Hvis man skal dømme ud fra traileren, så ligner det, at der vil være lige dele fokus på aktion, og på det politiske aspekt af serien.

Vigtig historie at fortælle lige nu

Et af målene for seriens konceptuelle instruktør Magnus Martens er, at vise ekstremister som mennesker der kan se ud som hvad som helst. De kan ligne dig og mig. De går ikke nødvendigvis rundt kronravede hoveder og uniform på.

“Vi bruger spændingselementer for at fortælle en utrolig vigtig historie med Furia. Den kan ind imellem opleves brutal, men igennem det hele har ønsket være at formidle noget vedkommende og ægte. Og vi havde brug for at forny den nordiske krimi visuelt for at lykkes. Så arbejdet har både været vigtigt og fagligt interessant for mig som instruktør” fortæller Martens.

Alle otte afsnit af Furia udkommer på Viaplay d. 26. september.

LÆS OGSÅ: Se traileren: Jeff Daniels som politichef i ny dramaserie fra Paramount+

LÆS OGSÅ: Ny TV2 serie om livet efter kræft

LÆS OGSÅ: 5 seriefavoritter – og vinen der passer perfekt til

Gode serier og god vin går hånd i hånd i sommeren. Få gode tilbud på lækker vin her, og læs mere om Winefamly. Du støtter Vi Elsker Serier med et mindre beløb, hvis du bestiller vin gennem dette reklamelink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like