Serieguide

Få mere tid til tv med en årsregnskab skabelon

AfVi Elsker Serier
Mandag, 2. januar 2023

Del artikel

At være iværksætter kan i de flestes tilfælde sammenkædes med en masse timer på arbejde og det kan for en stund være fint fordi man har med ting at gøre, som man elsker, men på sigt kan man måske godt få en lille knude i maven over savnet til at flade ud på sofaen 2-3 dage i streg og bare nyde godt af de nyeste serier, der ligger usete og klar til dig på dine streamingtjenester. 

Mindsk mængden af grå hår og få mere tid med simple skabeloner


Det er vigtigt at slå fast, at det er hårdt og tidskrævende at være en aspirerende ildsjæl, der ønsker at føre idéer fra tanke til handling, men det betyder ikke at du absolut skal gå glip af hyggedagene for altid. Du er blot nødt til at se på dit travle skema for at finde de steder, hvor du måske kan optimere og spare tid, ved at benytte en anden metode. Se f.eks. sådan noget som en årsregnskab skabelon. Med den rette skabelon har du allerede sparet dig selv for en masse tid og helt sikkert også mindsket mængden af påtrængende grå hår.

Det er ikke kun regnskabsafdelingen der kan findes nye metoder indenfor med en ny årsregnskab skabelon, men også de faste gøremål derhjemme, der måske kan lettest lidt på, så der også kan blive plads til at slappe af, når man endelig træder indenfor døren derhjemme efter en mange timers arbejdsdag. 

Spar tid på de hjemlige pligter og lær nye opskrifter


Når du kommer hjem efter en lang dag på arbejdet og det har været den 7. i træk i den samme uge, så er det sjældent at hjemmet står skinnende og venter på dig. Vasketøjskurven hober nok med bunker af tøj, der trænger til en tur i maskinen og det tøj der allerede er vasket og tørret skal lægges på plads. Du kommer ret sikkert ikke uden om disse pligter derhjemme, medmindre du kan lokke en hjælpende hånd på banen, men for at det ikke skal gå op i pligter, så kan du med fordel tjekke nogle inspirerende opskrifter ud i de små pauser du selvfølgelig husker at nappe i ny og næ. 

Når du har opskrifterne foran dig, kan du blive inspireret allerede inden du står i supermarkedet og skal handle. Du skal dermed ikke først til at bruge tid på at gå hylde op og ned, for at finde ud af hvad dagens ret skal bestå af. Det er de små ting der tæller og til sidst kan du være så heldig at du har vinget mere end en series episode af på tidsplanen, før det var planlagt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Del artikel

Andre Serieguide