Derfor har vi oprettet en serieklub, hvor du for KUN 180 kr. om året får adgang til en masse cool fordele hos os som bl.a:

  • Invitationer til events & arrangementer
  • Mulighed for at være med i vores brugerpanel
  • At blive gæsteanmelder hos os
  • At få mulighed for at være med i vores videoer
  • Eksklusive nyheder og konkurrencer

Derudover får du fordele og rabatter hos vores samarbejdspartnere, som du kan læse mere om nedenunder.

Ved at støtte op om vores serieklub er du med til at sikre, at vi kan holde gode arrangementer, ansætte dygtige skribenter, udvikle siden og samtidig er du med til at skabe det fedeste community for seriefans i Danmark.

 

Alt dette får du for kun 180 kr. om året.

Opret medlemsskab

Hvis du har spørgsmål vedrørende klubben, er du meget velkommen til at skrive til os på: mail@vielskerserier.dk, så vil vi svare dig hurtigst muligt.

 

 

Serieklub fordele

Partnere i Serieklubben

{"slides_column":"4","slides_scroll":"4","dots":"true","arrows":"true","autoplay":"true","autoplay_interval":"2000","loop":"true","rtl":"false","speed":"1000","center_mode":"false"}
Espresso House
Hos Espresso House har vi det perfekte tilbehør til din seriekigning, uanset om du slår dig ned med skærmen i kaffebarens mange hyggelige kroge, eller tager din drik med dig hjem i stuen. Vælg mellem et stort udvalg af håndbrygget specialkaffe, teer, varm chokolade og iskolde Iceblend. Som medlem af serieklubben får du en voucher, så din første drik er gratis.
MacKabler
Mackabler sælger kabler, adaptere og tilbehør til iPhones, Mac’s og iPad’s. Vi sælger fx en masse produkter der gør at du kan sætte dit tv sammen med din Mac eller iPhone så du kan se film og serier på dit tv, direkte fra iEnheden. Der gives 15% på alle varer undtagen på Apple produkter
OrganicBasics
Vi elsker bæredygtige kvalitetsproduktioner af serier fra hele verden, og vi elsker også økologisk og bæredygtigt undertøj til en fair pris og i en god kvalitet. Derfor tilbyder Organic Basics medlemmer af serieklubben 15% rabat på alle produkter i shoppen
Streetammo
Du skal ikke gå ned på streaming af serier, og naturligvis heller ikke på garderoben. Du vil vel ikke ligne en Walking Dead? Spar 15% hos www.Streetammo.dk
Sneakershop
Nu kan du være cool, som de serier du ser og samtidig sparre penge ved at handle hos DK`s bedste online sneakerstore. Spar 15% når du handler hos www.sneakershop.dk.
Greenos
Et stort udvalg af kvalitetsserier kræver et stort udvalg af lækre og sunde madprodukter. Gå på opdagelse hos det veganske Online Supermarked: Greenos og spar 15% på alle ordre som medlem af serieklubben.
Østerbro Vin & Spiritus
Hvad er bedre end et godt glas kvalitetsvin, lækre snacks eller en fornem cigar i bedste Mad Men-stil? Hos Østerbro Vin & Spiritus sparer du 10% på alle ordrer. Og der er et stort udvalg af populære mærker indenfor spiritus, kaffe og andre lækkerier.
Teeshoppen
Er du til tætsiddende t-shirts som Hank Moody? Hoodies som er Gomorrah eller Sons of Anarchy værdige? Eller dynejakker der vil holde dig varm når winter is coming? Uanset hvad, er Serieklubben din løsning. Spar 15% på dine køb hos teeshoppen.dk
C More
C More har et fremragende udvalg af film og serier. Som medlem af serieklubben får du de første 14 dage gratis, derudover får du løbende tilbud om at komme til spændende events, eksklusive konkurrencer og andre spændende overraskelser.