For KUN 180 kr. om året får du adgang til en masse fordele hos os:

  • Invitationer til events, premierer og tema-aftener før ikke-medlemmer
  • Skræddersyede serieanbefalinger fra en fast serierådgiver, der kan hjælpe dig med at holde styr på, hvad du skal se i den store streamingjungle
  • Mulighed for at bidrage til Vi Elsker Serier gennem vores fan-redaktion
  • Store rabatter og fordele hos vores samarbejdspartnere
  • Du er med til at støtte, at Vi Elsker Serier forbliver uafhængige og kan levere gratis indhold

 

Opret medlemsskab

Du får som medlem af serieklubben ALTID 15 % rabat i vores shop!

Ved at støtte op om vores serieklub er du med til at sikre, at VI ELSKER SERIER kan holde gode arrangementer, ansætte dygtige skribenter til at skrive om de bedste serier, udvikle siden og samtidig er du med til at skabe det fedeste fællesskab for seriefans i Danmark.

Alt dette for kun 180 kr. om året.

Hvis du har spørgsmål vedrørende klubben, er du meget velkommen til at skrive til os på: mail@vielskerserier.dk.

Serieklub-fordele

Partnere i Serieklubben
Espresso House
Hos Espresso House har vi det perfekte tilbehør til din seriekigning, uanset om du slår dig ned med skærmen i kaffebarens mange hyggelige kroge, eller tager din drik med dig hjem i stuen. Vælg mellem et stort udvalg af håndbrygget specialkaffe, teer, varm chokolade og iskolde Iceblend. Som medlem af serieklubben får du en voucher, så din første drik er gratis.
MacKabler
Mackabler sælger kabler, adaptere og tilbehør til iPhones, Mac’s og iPad’s. Vi sælger fx en masse produkter der gør at du kan sætte dit tv sammen med din Mac eller iPhone så du kan se film og serier på dit tv, direkte fra iEnheden. Der gives 15% på alle varer undtagen på Apple-produkter
Organic Basics
Vi elsker bæredygtige kvalitetsproduktioner af serier fra hele verden, og vi elsker også økologisk og bæredygtigt undertøj til en fair pris og i en god kvalitet. Derfor tilbyder Organic Basics medlemmer af serieklubben 15% rabat på alle produkter i shoppen
Streetammo
Du skal ikke gå ned på streaming af serier, og naturligvis heller ikke på garderoben. Du vil vel ikke ligne en Walking Dead? Spar 15% hos www.Streetammo.dk
Sneakershop
Nu kan du være cool, som de serier du ser og samtidig sparre penge ved at handle hos DK`s bedste online sneakerstore. Spar 15% når du handler hos www.sneakershop.dk.
Greenos
Et stort udvalg af kvalitetsserier kræver et stort udvalg af lækre og sunde madprodukter. Gå på opdagelse hos det veganske Online Supermarked: Greenos og spar 15% på alle ordre som medlem af serieklubben.
Østerbro Vin & Spiritus
Hvad er bedre end et godt glas kvalitetsvin, lækre snacks eller en fornem cigar i bedste Mad Men-stil? Hos Østerbro Vin & Spiritus sparer du 10% på alle ordrer. Og der er et stort udvalg af populære mærker indenfor spiritus, kaffe og andre lækkerier.
Teeshoppen
Er du til tætsiddende t-shirts som Hank Moody? Hoodies som er Gomorrah eller Sons of Anarchy værdige? Eller dynejakker der vil holde dig varm når winter is coming? Uanset hvad, er Serieklubben din løsning. Spar 15% på dine køb hos teeshoppen.dk
C More
C More har et fremragende udvalg af film og serier. Som medlem af serieklubben får du de første 14 dage gratis, derudover får du løbende tilbud om at komme til spændende events, eksklusive konkurrencer og andre spændende overraskelser. 
GoDream
GoDream tilbyder medlemmer 15% rabat på oplevelsesgaver! Så kan du bruge din tid på serier og samtidig købe kvalitetsgaver til dem, du holder af. 
Vi Elsker Serier
Er du vild med serier ligesom os, og kører du generelt bare awesome stil? Så er vi glade for at kunne tilbyde dig en fast rabat på 15% i vores shop, hvor du finder tøj og merchandise, der er musthaves for enhver serienørd. 
Landal GreenParks
Nogle gange er den bedste kur mod en travl hverdag at komme væk fra den. Vi Elsker Serier kan varmt anbefale Landal Greenparks, hvor man både kan hygge med masser af aktiviteter for børnene, bruge tid på hinanden som venner eller par, og så selvfølgelig se sine favoritserier om aftenen. Som medlem af serieklubben, får du altid 15% rabat på dit ophold hos Landal GreenParks.
Stofa
Stofa er Danmarks andenstørste leverandør af tv og bredbånd. Du får derfor masser af tv til en god pris. Med Stofas tv-univers kan du bingewatche serier og film i de forskellige streamingarkiver, hvor der er både dansk og udenlandsk indhold. Du finder også masser af børneindhold fra blandt andet Disney, Cartoon Network og Nick Jr. Og så kan du selvfølgelig se live-tv, hvor der ofte er seriemaraton på nogle tv-kanaler. Som medlem af Serieklubben får du lige nu 100 kr. rabat på en valgfri tv-pakke hos Stofa.Funko
Funko producerer de populære og verdenskendte Funko Pop-figurer af karakterer fra de største film og serier.

Du kan købe 3 for 2 via Vi Elsker Seriers shop og som medlem af Serieklubben får du yderligere 15% rabat!