Serienørderne sæson 1

Igennem seks web-episoder har vi fulgt første sæson af Serienørderne henover efteråret og vinteren. Universet er skabt af os selv sammen med take away-firmaet Hungry.dk. Vi er virkelig glade for den gode modtagelse vi har fået på de sociale medier – herunder vores egen Facebook-side. Med din hjælp kan en opfølgende sæson måske blive en realitet.

Vi har lagt alle afsnit op på YouTube, og vi har brug for din hjælp nu. Du skal fortælle os, hvilken af de seks film, du synes er bedst?

Vi trækker to vindere blandt alle der sender deres svar pr.mail. Du kan vinde gavekort for samlet 500 kr, hvis du vinder lodtrækningen. Du kan vinde 250 kr. til take away på Hungry.dk og 250 kr. til Vi Elsker Seriers webshop.

Vi håber, at du vil give alle filmene et kig og give os din vurdering, så vi fremover kan lave endnu bedre indhold. Skriv gerne hvad du kunne lide ved afsnittet, og det er selvfølgelig helt ok, hvis du har flere favoritter.

Her er alle 6 film fra første sæson af Serienørderne

Serienørderne afsnit 1 – Lækker mad, dværge over det hele og en riddersal

Serienørderne afsnit 2 – En rigtig fed zombiejul

Serienørderne afsnit 3 – For meget med al den virkelighed

Serienørderne afsnit 4 – Sådan en slags frisk start

Serienørderne afsnit 5 – Længe leve Amerika

Serienørderne afsnit 6 – Knights of the North (Sæsonfinale)

Serienørderne sæson 1

  • Skriv hvilket af de 6 afsnit der var din favorit og deltag i lodtrækningen om et gavekort på 250 kr til Hungry.dk og 250 kr. til Vi Elsker Seriers webshop. Vinderen trækkes d.15/4-2019
  • * Vi respekterer dit privatliv. Ved at give os din mail accepterer du udelukkende at modtage nyheder og tilbud fra Vi Elsker Serier. Dine informationer deles ikke med 3.part. Du kan altid afmelde nyhedsbrevet igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like