SERIER OG FERIER – Landal GreenParks er ny partner i Serieklubben

Landal Greenparks logo

Vi Elsker Serier er stolte af at kunne præsentere Landal GreenParks som den seneste i rækken af en lang række partnere i vores Serieklub. En tiltrængt ferie kan det samme som en god serie – den kan få os til at koble af fra en til tider hektisk hverdag, og til og med hjælpe os med at stille skarpt på de vigtige ting i tilværelsen. Landal GreenParks er for alle, da der både er masser af aktiviteter for børnene og mulighed for at nyde hinandens selskab, hvis man er afsted som par eller venner.

Som medlem af Serieklubben, får du altid 15% rabat på dit ophold hos Landal GreenParks og du støtter samtidig, at Vi Elsker Serier kan forblive et uafhængigt seriesite, der leverer gratis kvalitetsindhold. Læs mere om de andre fordele, du kan nyde godt af som medlem af Serieklubben her.

Landal Greenparks logo

Vi kan desuden afsløre, at der er en ekstra bonus på vej. Medlemmerne af Serieklubben vil inden for nærmeste fremtid modtage en invitation til en hyggeligt redaktionsaften hos netop Landal GreenParks – vi glæder os sindssygt meget til at høre jeres teorier om og take på både aktuelle og klassiske serier. Du kan se hvordan det gik sidste gang vi mødte et par medlemmer af Serieklubben her.

Opret medlemsskab

Læs også: Lidt nyt om True Detective sæson 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like