Serierejser: En drengedrøm der blev til virkelighed

Drømmer du også om at besøge de mest ikoniske locations fra serier? 

I starten af 2018 begyndte vi hos Vi Elsker Serier at tale om at realisere en drengedrøm. Vi ville tage på en slags pilgrimsrejse til USA, hvor vi ville besøge vores favorit-locations fra nogle af de mest klassiske serier, som vi elsker.

At vi et år senere skulle begive os ud på vores livs eventyr, havde vi ikke turde håbe på.

Vores mål var, udover selv at få en fantastisk oplevelse, at dele indholdet i form af en web-serie, artikler og en form for Social Media-dagbog. Derved håbede vi på at kunne inspirere andre seriefans til at tage på en rejse til ikoniske locations fra deres favoritserier. Samtidig er vi også glade for, at så mange spændende mennesker, der har arbejdet på de største serier, velvilligt stillede op til interviews og hjalp til med at gøre vores roadtrip endnu mere spændende og lærerigt.

Du kan læse synopser og se alle tre afsnit af web-serien Serierejser nederst i artiklen.

Vi er selvfølgelig også enormt glade for, at vi fik afviklet rejsen, før den kaotiske situation, vi befinder os i lige, nu brød ud. Og vi håber helt klart på, at vi kan tage på lignende rejser fremover. Det håber vi også, du har lyst til? Det er en fantastisk måde at rejse på, når man er fælles om en passion og har et mål.

Vi brugte mange timer på koordinering og planlægning, da vi også skulle sørge for, at et helt filmhold og produktionsudstyr relativt ubekymret kunne koncentere sig om at skabe det gode indhold på rejsen. Her var især Lunar-app’en særdeles brugbar i forhold til at holde styr på budgetter og økonomi. Jeg er sidenhen blevet fast kunde, og jeg vil klart anbefale app’en til alle, der bare gerne vil have et simpelt overblik over deres økonomi og en flexibel digital bank.

Du kan læse mere og blive kunde hos Lunar her.

Her er, hvad vi anbefaler på den ultimative serierejse:

  • Besøge de mest kendte locations fra de største serier. Og lav da lige en rekonstruktion af din favoritscene, mens du er der!
  • Spis lokalt i den stat eller by, du besøger … OG selvfølgelig skal du have de retter, som de spiser i din favoritserie!
  • Tal med lokale og få dem til at fortælle sjove anekdoter, fra da din favoritserie blev optaget i den by, du er i!
  • Find ud af fun facts om optagelserne, serien og stederne, og del dem med dine følgere på sociale medier! Det giver god Social Media karma!
  • Sidst men ikke mindst; husk nu, at dele dit indhold på Instagram med #vielskerserier

HUSK! Danmark og Europa har også mange fede locations, du kan besøge. Det handler om at være kreativ og skabe fede oplevelser!

Se alle afsnit af Serierejser her, og husk at like videoerne, hvis du kan lide dem på Vimeo

Se afsnit 1:

LÆS OGSÅSerierejser – Guide til den amerikanske østkyst

Se afsnit 2:

LÆS OGSÅ: En rejse til Den dybe Syd

Se afsnit 3:

LÆS OGSÅ: Fra ”Drømmefabrik” til dyster dramatik: Californien på TV

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

You May Also Like