Det skal du se i juli

Juli måned er lig med ferietid for mange – og for mit vedkommende betyder det også at der nu er tid til at holde serie-marathon. Og når man kigger på oversigten over kommende serier i løbet af juli så ser det også ud til at der en forventning om at vi skal se serier i ferien… især hvis vejret ikke leverer sol og sommer…

Kommende serier på HBO:

En af HBOs premiere i juli er Vice Principals som kommer d. 18. juli. Serien en sort komedie om 2 viceinspektører på en amerikansk high school. Begge konkurrerer om at få stillingen som skoleinspektør – hvad kunne være en større succes! Danny McBride, bl.a. kendt som Kenny Powers i Eastbound & Down og Walton Goggins spiller de 2 rivaler Neal Gamby og Lee Russell.

Kommende serier på HBO
Foto:  HBO // Vice Principals

I to af HBOs andre juli-serier hopper vi direkte til sæsonpremierer på sæson 2 og får dermed hele sæson 1 tilgængeligt på én gang. Så der er nok at gå i gang med hvis du vil være med på sci-fi serien Killjoys eller komedien Difficult People.

Som vi tidligere har skrevet om her på bloggen, så glæder vi os også rigtig meget til Mr. Robot, som nu kommer både på HBO og Viaplay d. 1. juli – så der vist ingen undskyldning for ikke at kigge med på den hurtigst muligt – og hvis du er i tvivl om hvorfor du skal se Mr. Robot så læs med her og få 10 gode grunde.

Serier på HBO:
Mr. Robot (alle afsnit) sæson 1 1. juli
Killjoys (sæson 1 + sæsonpremiere) sæson 1+2 2. juli
Difficult People (sæson 1 + sæsonpremiere) sæson 1+2 13. juli
Power sæson 3 18. juli
Vice Principals sæson 1 18. juli
Ballers sæson 2 18. juli
Six (mini-serie)   19. juli
Survivor's Remorse sæson 3 25. juli

Kommende serier på Netflix:

Første sæson af Netflix egen Marco Polo har været en stor succes og nu kommer sæson 2. Serien som er baseret på den berømte opdagelsesrejsendes eventyr i Kublai Khans ringe i 1200-tallets Kina. I anden sæson fortsætter fortællingen om en verden, der er præget af grådighed, forræderi, seksuelle intriger og rivalisering. Se med allerede fra d. 1. juli.

Kommende serier på Netflix
Foto: Netflix // Marco Polo

Derudover kommer Netflix i denne måned med 2 helt nye serier, Marcella, en krimiserier, og Stranger Things med Winona Ryder i hovedrollen – læs mere om Stranger Things og se traileren her.

Netflix byder også på nye sæsoner af Between og BoJack Horseman – og for mit vedkommende er der kommet en serier som jeg glæder mig utrolig meget til at gense… GILMORE GIRLS!!! jubiiii perfekt timing! Så kan jeg lige nå at gense alle 7 sæsoner som indeholder intet mindre end 22 afsnit hver, inden den nye Gilmore Girls serie kommer senere på året.

Serier på Netflix:
Marcella sæson 1 1. juli
Marco Polo sæson 2 1. juli
Between sæson 2 1. juli
Gilmore Girls – alle sæsoner sæson 1-7 1. juli
The Code sæson 1 1. juli
Stranger Things sæson 1 15. juli
BoJack Horseman sæson 3 22. juli
Degrassi: Next Class sæson 2 22. juli

Kommende serier på Viaplay:

Viaplay kommer også med Mr. Robot her pr. 1 juli og vi kunne ikke være mere begejstret for at flere streamingtjenestere har fået øjnene op for serien, som vi jo nu har ventet et helt år på! Og så kan vi jo kun spørge hvor længe skal vi så vente på sæson 2, som har premiere i USA d. 13. juli. Men først sæson 1 – hurraaaaa!

Ellers byder Viaplay på 3 serier som i den grad ligger op til sommerferie-serie-marathon. For vi får seks sæsoner af The Good Wife, tre sæsoner af The Fosters og intet mindre end alle seks sæsoner af Gossip Girl så der er langt op til mange timer foran skærmen.

Serier på Viaplay:
Mr. Robot sæson 1 1. juli
The Good Wife sæson 1-6 1. jui
The Fosters sæson 1-3 1. juli
Gossip Girl – alle sæsoner sæson 1-6 1. juli

Hvilke serier skal du se i din sommerferie?

Vi håber næsten det bliver regnvejr i vores ferie, for ellers ender det jo bare med at vi skal have dårlig samvittighed over at sidde inde foran skærmen … 🙂 

1 comment
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like