Hvad skal du se nu? Kommende serier fra C More

Så er vi klar til flere nye serier fra C More og sæson 4 premieren på Halt and Catch Fire.

Personligt vil jeg glæde mig til Tin Star og gensyn med Tim Roth (elskede hans performance i Lie to Me) og selvfølgelig at se, hvad Julia Stiles & co. har at byde på, når thrilleren Riviera ruller ud om en lille måned.

Hermed en oversigt:

August på C More

1/8: Gør dig klar til premieren på den nye dramaserie Mary Kills People, hvor vi følger lægen Mary Harris (Caroline Dhavernas), der er enlig mor og akutlæge om dagen, men hvis nattearbejde består i at agere Dødens Engel og tilbyde dødshjælp til terminale patienter, der ønsker at gøre ende på deres lidelser. Instruktøren på serien er den prisvindende Holly Dale, der blandt andet har stået bag The Americans, Dexter, Castle og den anmelderroste serie Durham Country.

Se allerede i dag hvordan det lykkes Mary at jonglere dobbeltlivet uden at blive opdaget.

21/8: Halt and Catch Fire er tilbage på C More med fjerde og sidste sæson (og de første tre sæsoner vender tilbage to uger inden premieren). Vi rejser tilbage til 1983 Texas og dykker ned i Silicon Prairie hvor Joe, Cameron, Gordon, Donna og John forsøger at finde hoved og hale i både deres private såvel som professionelle liv samtidig med der arbejdes benhårdt på at udvikle en ny teknologi til skabelsen af World Wide Web.

For nylig offentliggjorde produktionsselskabet AMC, at skuespillerinden Anna Chlumsky (Veep) kommer til at medvirke i Halt and Catch Fire som Katie Herman. Her kommer hun til at spille en meget vigtig rolle i forretningsmæssige anliggender.

Gå ikke glip af premieren på sidste sæson den 21. august.

September på C More

4/9: Er du mere til gyser og spænding, jamen, så har du også noget at glæde dig til. Channel Zero handler om en mands tilbagevendende minder om et mystisk børne-tv-program fra 1980’erne, Candle Cove og hans stadigt stigende mistanker om programmets indflydelse i en række mareridt OG DØDELIGE hændelser fra barndommen.

Se den hvis du tør fra den 4. september.

Se traileren her.

6/9: Med Den Franske Riviera som kulisse præsenterer serien Riviera et familiedrama, der er godt krydret med en spændende krimihistorie. Da Georgina Clios (Julia Stiles) skal på forretningsrejse til New York, bliver hendes mand milliardæren Constantine Clios (Anthony LaPaglia) tilbage for at afholde et vigtigt møde på en yacht. Pludselig springer yachten i luften, og hun opdager efterfølgende, at hendes afdøde mands livsstil var omgivet af vold, løgne og mord. Inden længe er hun selv i livsfare!

Riviera sæson 1 består af 10 afsnit som alle kan streames på C More fra den 6. september.

12/9: C Mores nye thrillerserie Tin Star fortæller den barske historie om Jim Worth (Tim Roth kendt fra bl.a. Pulp Fiction og Lie to Me), der er en tidligere britisk efterforsker, og som nu er sheriffen i en lille canadisk provinsby omkring Canadian Rockies. En dag finder han sig selv oppe imod et olieselskab, hvor den mystiske fru Bradshaw (Christina Hendricks – kendt for sin rolle som Joan i hit serien Mad Men) regerer.

C Mores nye serie vises fra den 12. september.

Læs også: Hvorfor ser man Game of Thrones?

Læs også: Will & Grace vender tilbage!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

You May Also Like